Моите коментари

Yordanka Vasileva коментира:
Това по-скоро е скордаля - гръцка разядка, която обикновено се сервира като гарнитура към пържена риба бакаляро.
Yordanka Vasileva коментира:
Здравейте Евгениа! С какво мога да заменя кокосовото брашно?
Yordanka Vasileva коментира:
Благодаря за информацията!
Yordanka Vasileva коментира:
Интересна рецепта за чай. А има ли някакви лечебни свойства?
Yordanka Vasileva коментира:
Много вкусна баница се получи. Лесно, бързо и вкусно. Благодаря за рецептата.
Yordanka Vasileva коментира:
Явно съм пропуснал ,че чесъна се нахвърля най-отгоре заедно с лука. Забележката е основателна :)
Yordanka Vasileva коментира:
Радвам се , че рецептата ви е харесала!
Yordanka Vasileva коментира:
Много добра статия но това, че се препоръчва чесъна да се яде на празен стомах, не съм съгласна, защото и на най-здравия стомах ще си причини язва.
Yordanka Vasileva коментира:
Много се радвам, че ти харесва! Благодаря ти Албена!!!
Yordanka Vasileva коментира:
Здравей! Кюфтенцата със сирене станаха супер. Благодаря за рецептата
Yordanka Vasileva коментира:
Любимата ми баница за Коледа! Аз обикновенно запържвам тиквата но тази година ще направя тиквеника със сурова тиква.
Yordanka Vasileva коментира:
Благодаря за рецептата. А обезателно ли ябълките трябва да се обелят.
Yordanka Vasileva коментира:
Здравей! С какъв процент трябва да е млякото? Колко грама извара се получава от два литра мляко?
Yordanka Vasileva коментира:
Здравей Нина Норд. Статията ти е 2013 г но аз сега попаднах на нея и доста се смях , защото ме върна към един много весел спомен. Всички си спомняме,когато се говореше, че Нострадамус е предсказал края на света, който ще настъпи през 2000 - ната годин. Нама да забравя милата ми майка, мир на праха и, как купуваше хляб в големи количества и го правеше на сухари. Беше направила 5-6 чувала от тези големите, за захар, ориз, боб и др. После с баща ми ядяха попара сутрин, попара вечер всеки ден а дали изобщо успяха да изядат всичкия сухар, не си спомням. Но винаги като си спомня за това, се смея от сърце. Благодаря за статията.
Yordanka Vasileva коментира:
Здравей! Да, това са изсушени шушулки в които се намират семенцата. Преди време четох рецепта за козунак и в съставките бяха включени шушулки от бергамот. И ето това беше причината да си купя бурканче с тази подправка. Аромата ми хареса и затова обикновенно я добавям в сладкишите , ако не забравя разбира се, хахаха.
Yordanka Vasileva коментира:
Благодаря!
Yordanka Vasileva коментира:
А може ли да не се добавя захар в сместа?
Yordanka Vasileva коментира:
Благодаря за ценната информация.