Моите коментари

Албена Асенова коментира:
Свинско месо поднесено с много аромати.Перфектна рецепта.
Албена Асенова коментира:
Добре се получиха,макар и малко мазнички.Понеже не разполагах с прясно мляко използвах кисело.
Албена Асенова коментира:
Хамон ,някакъв деликатес от месо ли е?
Албена Асенова коментира:
Американците консумират палачинки те с кленов сироп,който го има вече и на нашия пазар.Пробвах го,но определено следващият път няма да бъде кленов сироп,а обикновено домашно сладко от смокини или ягоди.
Албена Асенова коментира:
Сока се получи много добре.Мисля,че може за по-сигурно да се стерилизират бутилките за да се съхрани по-дълго време.
Албена Асенова коментира:
Нещо не се оказа по вкуса ми.Охладено може би ще е по-добре.Или вместо вода да е мляко.
Албена Асенова коментира:
Обичам подобни десерти.Може да се добави някаква есенция към бисквитите.Аз така правя по някога.
Албена Асенова коментира:
Малай,всъщност е самият царевичен грис, нали така?
Албена Асенова коментира:
За да се усвои по-лесно лененото семе от организма трябва да е счукано или най-просто казано да е нарушена целостта на обвивката му.
Албена Асенова коментира:
Много вкусно става.Аз вместо чубрица добавям целина.
Албена Асенова коментира:
Не знам дали са турски,но определено съм виждала в Турция да продават пълнени картофи направо на улицата.Лично аз не съм ги опитвала,но всички казват, че са нещо невероятно.
Албена Асенова коментира:
Това е морска риба.Има я по рибните борси.А може и сам да си я наловиш.
Албена Асенова коментира:
Мека сърцевина на патладжана с хрупкава коричка-трябва да е вкусно.Аз обикновено смесвам царевичното брашно с пшеничено.
Албена Асенова коментира:
Аз по този начин правя чипс о тиквички.Страшно хубаво мезе за бира.
Албена Асенова коментира:
Не ми е ясно колко е количеството на млякото?
Албена Асенова коментира:
Аз се съмнявам,че ще станат във фурната,но все пак ще чакам отзиви.Във фурната като са ще пощадим стомаха,така,че съм любопитна.
Албена Асенова коментира:
Фунйки има със всякакъв пълнеж,но този е най-лекият и вкусен.От него тестото леко омеква и направо ти донася такава наслада.Трудоемки са,но си заслужават.
Албена Асенова коментира:
Да,може сега да сложим във фризера череши и така да приготвяме от този вкусен десерт когато си пожелаем.