Моите коментари

Албена Асенова коментира:
Аз по принцип слагам и малко картофки за по плътен вкус.
Албена Асенова коментира:
А не залепва ли тестото по картонените чашки?Не се ли намазват чашките предварително с масло,с брашно?
Албена Асенова коментира:
Аз почти на всякакъв вид гювечета слагам кашкавал. :-)
Албена Асенова коментира:
Рикота и извара са едно и също нещо.
Албена Асенова коментира:
Аз също направих сладкото 1:1 и не сложих чаша вода.Ягодите достатъчно течност пускат според мен.
Албена Асенова коментира:
Да с жълтъка става една такава лъскава и апетитна коричка.
Албена Асенова коментира:
Много добре действат компреси с отвара от билката за затваряне на рани.
Албена Асенова коментира:
Приличат ми на казанлъшки понички.Любопитно ми е дали са така крехки като тях?
Албена Асенова коментира:
Аз добавям на върха на лъжицата лимонена киселина за да не сладнее много.
Албена Асенова коментира:
Може ли ракията да я пропуснем, а вместо това 2 лъжици от ликьора?
Албена Асенова коментира:
Ако се отслабваше само с грйпфурт,до сега да бях станала фиданка.Само да допълня-при едноврменно приемане а определени антибиотици и консумация на рейпфурт може а се получи отравяне.
Албена Асенова коментира:
Ако плънката се слага между 2 кори,няма да се разкъса.А само мазнина може да се сложи между всяка.
Албена Асенова коментира:
Не знаех.Знам,че се използва като чай за разхлабване,но коя точно част от растението не знам.
Албена Асенова коментира:
И аз така знам,че се прави с телешко месо.
Албена Асенова коментира:
И коя е тази родна фабрика?
Албена Асенова коментира:
Това ненмско шпецле.Може да се приготви,но в случая е от магазин.Това е вид паста с яйца.
Албена Асенова коментира:
И мен ми допада това,че не се пържи.
Албена Асенова коментира:
Това не ли резене,на такова ми прилича?