Моите коментари

Албена Асенова коментира:
И аз не бих рискувала със сурови жълтъци,особено ако ще хапват и деца.
Албена Асенова коментира:
Сезонът на айсберга не е ли зимата?Иначе и аз много я обичам във всякаква комбинация.
Албена Асенова коментира:
Тя направо си е като яхния.Много вкусно.
Албена Асенова коментира:
Слагам по листо от нея и на сандвичи.
Албена Асенова коментира:
Много ми допада и като вкус,и като визия.
Албена Асенова коментира:
По-скоро стават леко люти,предполагам?
Албена Асенова коментира:
Скарата като се обтрие хубаво със мазнина(сланина)няма да залепнат.
Албена Асенова коментира:
А не залепва ли?
Албена Асенова коментира:
Добра идея за различно кюфте.
Албена Асенова коментира:
В сърцата няма мазнина,не стават ли сухи?
Албена Асенова коментира:
Богата и много красиво поднесена1Не можеш да откажеш такава салата.
Албена Асенова коментира:
Баба ми готвеше нещо такова ,много вкусно беше!
Албена Асенова коментира:
Аз почти винаги така си приготвям панировката -с бира.
Албена Асенова коментира:
Щом има фурми-това са моите бонбони.
Албена Асенова коментира:
Нещо ново относно сърмичките.
Албена Асенова коментира:
Опитвала съм готов сос,,Ремулада",но ми се струва,че доста се различава от този.Иначе е един от най-любимиъе ми сосове.Аз го слагам и на сандвичи.Домашно приготвеният е може би още по-хубав.
Албена Асенова коментира:
Аз слагам и малко горчица.
Албена Асенова коментира:
Това е да имаш фантазия,много добре се е получило.