Моите коментари

Албена Асенова коментира:
Чудя се кое по-напред ще се изяде,декорацията или мишмаша.
Албена Асенова коментира:
Много сполучлива рецепта.Аз често правя кофлички по подобна рецепта.
Албена Асенова коментира:
Не бях се замисляла,че и в тях може да има МНГ.
Албена Асенова коментира:
Много любим десерт.
Албена Асенова коментира:
Ох,много хубав този сладкиш.
Албена Асенова коментира:
Едно от нещата които винаги хапвам с удоволствие.
Албена Асенова коментира:
Солта знам се слага накрая,когато вече са готови дробчртата,за да не станат твърди.
Албена Асенова коментира:
Вкусотйка,а как върви със бира!
Албена Асенова коментира:
Много стил и вкус събрани в едно.
Албена Асенова коментира:
Рязането с чиния може би замества рязането с нож.
Албена Асенова коментира:
Ама аз не обичам охлюви и за това мяма как и да дам отценка.
Албена Асенова коментира:
Аз съшо не съм ги приготвяла заедно,но идеята ми допада.
Албена Асенова коментира:
Аз ги знам под името Лангиди.Много са хубави,само дето поемат малко повечко мазнина.
Албена Асенова коментира:
Тази рецепта не я бях видяла.Интересно ще е стоя леко сладък вкус.
Албена Асенова коментира:
Зеленият боб придобива невероятен вкус.
Албена Асенова коментира:
О,с това чесънче и мен много ми допада.
Албена Асенова коментира:
Разкошно-особено с малко люто!
Албена Асенова коментира:
Обичам толстолоб,но най-често го пържа.