Моите коментари

Албена Асенова коментира:
А дали е уместно оризовият оцет да се замести с балсамов?
Албена Асенова коментира:
Доста богата рецепта.И най-хубавотое,че макар и по китайски вътре няма МНГ.
Албена Асенова коментира:
В плик получават ли такъв загар или после се допичат още малко?
Албена Асенова коментира:
Невероятна вкусотия и идеално допълнение за торти и сладкиши.
Албена Асенова коментира:
Има го готово приготвено по магазините.
Албена Асенова коментира:
Не бях чувала за такова растение.
Албена Асенова коментира:
ТауринТаурин19.03.2014
Има го почти във всички енергийни напитки и не мисля,че е толкова безвреден.
Албена Асенова коментира:
Много апетитни тия бутчета.
Албена Асенова коментира:
Предполагам щом пише гювечета,става въпрос за няколко гювечета.
Албена Асенова коментира:
Аз слагам мащерка на гъбена чорба и риба.
Албена Асенова коментира:
Доста количество мащерка трябва да се изхрупа.
Албена Асенова коментира:
Най-ароматното лекарство за стомах.
Албена Асенова коментира:
Едно време само със свинска мас ги правехме.
Албена Асенова коментира:
Мен пък много ми допада рецептата.
Албена Асенова коментира:
Жалко,че не е сезонът на карфиола.
Албена Асенова коментира:
Все полезни неща не само за подтискане на апетита.
Албена Асенова коментира:
Много полезни съвети.