Моите коментари

Албена Асенова коментира:
Много добре се получават с тази препечена ядка.
Албена Асенова коментира:
До колкото знам лопуш и лапад е едно и също нещо.
Албена Асенова коментира:
Аз го намирам за много приятно и вкусно.
Албена Асенова коментира:
Това не са ли яйца по панагюрски?
Албена Асенова коментира:
И да похапнем,как може да откажем.
Албена Асенова коментира:
Аз обикновено ползвам кайма за пълнене,пилешкото е добро решение.
Албена Асенова коментира:
Добро предложение за десерт.
Албена Асенова коментира:
За първи път готвя гъби със спанак и мисля да повторя.
Албена Асенова коментира:
Много ефектно!То направо за вечеря си става.
Албена Асенова коментира:
И много вкусни,забравих да допълня.
Албена Асенова коментира:
Получиха се много ефектни.Доокрасих г и с малко маково семе.
Албена Асенова коментира:
Скъпи са защото са нетрайни и са внос.Ще им падне цената като излязат българските.
Албена Асенова коментира:
Защо има толкова много кости тоя шаран?Много я обичам тази риба,но тия кости много проблеми ми създават.:-)
Албена Асенова коментира:
Това бих го хапнала с удоволствие.И като украса за торти би било подходящо.
Албена Асенова коментира:
Салати със суджук,повечето от мъжете ще го оценят заслужено.
Албена Асенова коментира:
Много добро решени щом е подходящ за доста ястия.
Албена Асенова коментира:
Аз добавям и малко дивисил за повече аромат.
Албена Асенова коментира:
Много добро решение за хора които не обичат агнешка карантия.