Агнешко с Картофи в Гювеч

Открий всички 30 избрани предложения относно агнешко с картофи в гювеч в Готвач.бг.
Агнешко с картофи в гювеч
Агнешко с картофи в гювеч
. Покрийте агнешкото с тази зелената смес и го оставете за 1 нощ в хладилника. На следващия ден прехвърлете всичко в гювеча, долейте вино ...
Агнешки Гювеч с Картофи и Гъби
Агнешки Гювеч с Картофи и Гъби
, посолява се и се овалва в маринатата. Оставя се да престои така в хладилника за поне шест часа. Месото се слага се в дъното на глинен гювеч и...
Славянски гювеч с агнешко
Славянски гювеч с агнешко
Месото се нарязва на парченца и се задушава в олиото. Добавя се нарязаният лук и малко вода. Когато лукът омекне, се сипва оризът и...
Гювеч с агнешко
Гювеч с агнешко
сме нарязали на кубчета. Разкостваме бутчето и слагаме една част върху морковите и лука. Слагаме отгоре ред картофи, ред тиквички, нарязани...
Агнешко млечен гювеч
Агнешко млечен гювеч
печем на фурна. Прибавяме зелената част от лука и черния пипер. Когато месото омекне, гювечът се залива със смес от мляко, яйце и брашно...
Гювеч с агнешко
Гювеч с агнешко
1
Пресният лук се почиства, измива и нарязва на ситно и се запържва в горещото олио. Прибавя се сол и червен пипер, добавя се нарязаното месо...
Апетитно агнешко в гювеч
Апетитно агнешко в гювеч
Направете марината от изброените продукти. Накиснете месото и го ставете го да престои една нощ. Сложете месото в гювеча. Наредете отгоре...
Агнешко в глинен гювеч
Агнешко в глинен гювеч
3
булгурът и нарязаните зелени подправки, малко сол и се залива с топла вода. Сместа се изсипва в широк глинен гювеч. Всеки къс месо се...
Задушено агнешко в гювеч
Задушено агнешко в гювеч
редим месото, лука, чушките, картофите и доматите. Добавяме 2-3 чаши вода, зависи от големината на гювеча. Поръсваме със сол и джоджен или...
Агнешки вратлета в гювеч
Агнешки вратлета в гювеч
11
Измийте вратлетата много хубаво. Подсушете ги и натрийте с готовата подправка за агнешко месо. Сложете вратлетата в гювеч и добавете вода 2...
Агнешка главичка в гювеч
Агнешка главичка в гювеч
агнешкото. Ястието се оставя да поври-около 5 минути. След това то се излива в гювеч и се поставя във фурната. Включвате я на 180°C и ...
Агнешки врат в гювеч
Агнешки врат в гювеч
Изпържваме агнешки врат и добавяме червен пипер. Нарязваме лука, добавяме малко вода и задушаваме за кратко. Вадим и изсипваме в гювеча...

Рейтинг

3.3
Общо 8 гласували
5 3
4 0
3 2
2 2
1 1
Дай твоята оценка: