Виенски Кифли

Прегледай всички 24 подбрани съвети за виенски кифли в Готвач.бг.
Виенски кифлиВиенски кифлиМаята се разтваря във водата. Добавят се сол, захар, олио, разтопено масло. Брашното се пресява и се добавя към сместа. Тестото се разделя на топчета...
Виенски кифли по чешкиВиенски кифли по чешкиПодреждат се кифлите в тавата и се оставят за около 20-30 минути отново да втасат. Намазват се с леко разбит белтък....
Пудинг с виенски кифлиПудинг с виенски кифлиСлед като се охлади карамелът, отгоре се нареждат нарязаните кифли....
Виенските Кифли на РудолфВиенските Кифли на РудолфРазбъркайте и с помощта на четка намажете кифлите. По желание може да ги поръсите със сусам, мак или каквото желаете....
Оригинални Виенски кифли по БДС от 1966 гОригинални Виенски кифли по БДС от 1966 гЗабележка: оригиналните виенските кифли не се правят с пълнеж, но всяка от вас която поиска може и да добави, шоколад или сладко, но вече няма да...
КифлиКифлиЗамесва се средно твърдо тесто. Втасва. Разделя се на 12 топки. Плънката се сварява. Топките се разточват на кръг. Режат се на кръг. Поставя се плънка...
Виенски кроасаниВиенски кроасаниНареждате си кроасаните в тавичка, като оставете разстояние поне 2 пръста от кифла до кифла, защото бухват много....
Виенски шницелВиенски шницелОтцеждайте готовите виенски шницели върху кухненска хартия и ги поднесете веднага със свежи зеленчуци по избор....
Виенски кюфтетаВиенски кюфтетаНарежете на ситно главата лук и я смесете с каймата, накиснатия и добре отцеден хляб, яйцето и подправките и добре объркайте. От каймата оформете...
Виенски роладВиенски роладРазбийте много добре (за около 10-15 минути) захарта и жълтъците с помощта на миксер. Добавете брашното, ванилията, разтопеното масло, което не...
Виенски кифличкиВиенски кифличкиРазтворете маята в малко прясно мляко, в което сте добавили лъжичка захар. Оставете 10-ина минути на топло, за да се активира. След това смесете всички...
Виенски сладкишВиенски сладкишВиенският сладкиш се пече в предварително загрята фурна за около половин час. 10 минути преди да е готов, се посипва с натрошените бадеми или лешници...

Рейтинг

3.5
Общо 4 гласували
5 0
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: