Gotvach.bg»Избрани Колекции»Вкусен Овчарски Пай
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Добавя се сол на вкус.
Лукът и чесънът се нарязват на ситно, морковът, пиперката и гъбите на кубчета....

1

9

Запичате до готовност сочния овчарски пай, докато кашкавалът придобие златиста хрупкава коричка.
Да ви е вкусно с този овчарски пай❤...

1

Печете вкусния овчарски пай 30 минути на 220°C в предварително загрята фурна....

Зеленчуците се почистват и нарязват на ситно. Гъбите се обелват и нарязват на филийки.
В дълбок тиган се загрява зехтин на котлона и се прибавя...

Запечете овчарския пай до златисто във загрята на 200 градуса фурна.
Добър апетит и Весел празник!...

Слагаме във фурната да се запече апетитният овчарски пай, докато пюрето не хване коричка....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: