Gotvach.bg»Избрани Колекции»Всичко за Приготвяне на Пуешкото Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Начин на приготвяне: В тиган се запържват лука, чесъна и накълцаното или смляно пуешко месо за около 5-7 минути....

Най-голямото сред тях – как правилно да овкусим пуешкото, за да подсилим вкусовите му качества?...

Обезкостяването става при рязането на месото, като се махат всички кости....

За да сготвите вкусно пуешко ястие, трябва да сте наясно с определени правила за приготвянето на това вкусно и диетично месо....

Вижте някои идеи за приготвянето на пуешкото месо:
- пуешки гърди;
- пуешко на фурна;
- пуешки кюфтенца....

2

Месото се запържва в зехтин, добавя се бульонът и солта и се задушава под капак до омекване....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: