Всичко за Приготвяне на Пуешкото Месо

Прегледай всички 41 кулинарни идеи за всичко за приготвяне на пуешкото месо в Готвач.бг.
Пуешко МесоПуешко Месо
, защото това означава, че пуйката може да е замразявана повторно. Кулинарна употреба на пуешко месо - Както и с останалите меса, внимавайте когато...
Пуешко месо на фурнаПуешко месо на фурна
пипер. Когато изври алкохолът, налейте 1 к.ч. вода и варете 10-15 минути. Прехвърлете в тавичка. Печете пуешкото в предварително загрята фурна на 200 градуса до готовност....
Баница с пуешко месоБаница с пуешко месо
месо, разбъркано с яйцата. Всяка кора се поръсва с мазнина. Баницата се пече в предварително загрята фурна, докато почервенее....
Салтимбока с пуешко месоСалтимбока с пуешко месо
чай, след което месото се обвива с резен бекон. В загрятия зехтин се пържат рулцата по 2 минути от всяка страна до образуване на златиста...
Крокети от пуешко месоКрокети от пуешко месо
Измиваме добре месото и го сваряваме в подсолена вода. След това го смиламе на кайма и го слагаме в дълбока купа. Към него добавяме леко...
Сарми от пуешко месоСарми от пуешко месо
, подправките и водата. Варим докато оризът набъбне. От зелката взимаме 6 големи листа и в тях поставяме по една порция месо и 1 с.л. от приготвената...
Сосове за пуешко месоСосове за пуешко месо
. Освен зехтин в сосовете към пуешкото можете да използвате и масло. В състава на сосовете за пуешко месо можете да включите и различни...
Пуешко месо с гъбиПуешко месо с гъби
Задушете ситно нарязания лук в маслото и 2 с.л. вода. Добавете нарязаното месо. Позадушете го и добавете нарязаните на ситно гъби. Залейте с...
Пуешко месо по парижкиПуешко месо по парижки
доматеното пюре и червеният пипер. Връща се место и се залива с малко бульон, колкото да го покрие. Вари се на слаб огън до омекване. Отделно...
Супа с пуешко месоСупа с пуешко месо
предварително накъсаното пуешко месо на дребно, варим още 10-15 минути и добавяме фидето и подправките. Щом фидето е готово махаме пуешката супа от котлона....
Консервирано пуешко месоКонсервирано пуешко месо
1
Месото се нарязва, осолява се хубаво - на 1 кг месо се слагат 20 г сол, или 1 равна с. л., нарежда се на наклонена повърхност за поне 12 часа...
Сарми с пуешко месоСарми с пуешко месо
2
се разделя с вилица, за да не остане на големи парчета. След това се добавя и нарязаното на много малки парченца пуешко месо. Щом всичко се...

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: