Заешка Капама

Разгледай всички 74 избрани предложения за заешка капама в Готвач.бг.
Заешка капамаЗаешка капамаЗахлупете плътно и печете капамата около 3 часа на тих огън (140-150 градуса) без да разбърквате....
Вкусна заешка капамаВкусна заешка капамаКогато изври водата капамата е готова за сервиране....
Заек капамаЗаек капамаИзмийте заека и го почистете от ципите. Осолете го отвън и отвътре. Сварете вътрешностите на заека в подсолена вода с няколко зрънца бахар....
Заешка капама със сушени кайсииЗаешка капама със сушени кайсииЗаекът се оставя във вода за няколко часа. Нарязва се на порции, запържва се в олиото, след което се нарежда в кален гювеч. Към него се добавят...
Домашен заек капамаДомашен заек капамаВ тенджера с олио се запържва месото и се отстранява. Добавят се обеленият лук и необелените скилидки чесън, нарязаният морков и след като се...
Див заек капамаДив заек капамаЗахлупвате тенджерата и замазвате капака й с тесто. Оставяте ястието да къкри на тих огън....
КапамаКапамаПечете вашата капама около 2.5 часа на 180 градуса....
Капама от заек по СтранджанскиКапама от заек по СтранджанскиСлагаме капака и печем 2 часа във фурната на 180 градуса....
Капама НаследствоКапама НаследствоКапама се готви в казан на двора със затворен капак....
Баш КапамаБаш КапамаПека любимата капама на най-силна степен във фурната около два часа....
Родопска КапамаРодопска КапамаКокошката/ петелът се обтриват със сол и черен пипер и се залива с вода, за да ври. Ако предпочитате, може да направите птицата на порции и да не...
Вкусна капамаВкусна капамакапама за 90 минути, до готовност на месото....

Рейтинг

4.1
Общо 9 гласували
5 3
4 5
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: