Gotvach.bg»Избрани Колекции»Заешка Капама
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

Заекът се оставя във вода за няколко часа. Нарязва се на порции, запържва се в олиото, след което се нарежда в кален гювеч....

Капамата се вари на тих огън до готовност.
Домашният заек капама е много вкусен....

1

Месото се измива и нарязва на 6 парчета. Всяко от тях се шпикова с парченца морков, и зърна черен пипер. Запържват се леко в мазнина и се изваждат...

Нарязвате месото и го слагате в тенджерата. Добавяте лука и чесъна, нарязани на ситно.
Подправяте с 3 с.л. наситнен магданоз и 1 с.л. наситнен...

4
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 10
54
45
30
21
10
Дай твоята оценка: