Как да вложим индрише в кулинарията

Как да вложим индрише в кулинарията

0

листата и връхните части на стъблото, заедно с цветовете. Те имат характерен силен и приятен аромат. В кулинарията от индрише се използват...

1

Какво е Топинг в Кулинарията

Прегледай всички 73 подбрани съвети относно какво е топинг в кулинарията в Готвач.бг.
Какво значи топинг?

Какво значи топинг?

, ако е поднесат със сметанов топинг. Но какво означава топинг и кога и къде се слага? Топингът е вид заливка (глазура, сос), с който готовите вече...

Основни есенции в кулинарията

Основни есенции в кулинарията

1

оцет, ароматизирани с местни подправки. Основни познания кои аромати с какви видове олио и оцет се комбинират най-добре, можем да набавим от...

Ванилията в кулинарията

Ванилията в кулинарията

Ванилията се добавя в различни десерти. Правят се и алкохолни напитки с ванилия. Ако добавите ванилия в пудра захар, се получава много нежна и...

Медът в кулинарията

Медът в кулинарията

полезен и често се използва в кулинарията, тъй като придава на ястията чудесен вкус. Ето някои препоръки, които ще са ви полезни в рецептите с...

Как да приготвим перфектния топинг

Как да приготвим перфектния топинг

как сами да си приготвяме топинг, а не веднага да търчим до магазина. Ето 4 варианта, които биха пасвали на най-разнообразни рецепти: Студен...

Как се прави карамелен топинг?

Как се прави карамелен топинг?

кулинарията, то е просто и не отнема много време. Вече приготвеният карамелен топинг може да се съхранява в покрит съд в хладилник около една...

Как се прави шоколодов топинг?

Как се прави шоколодов топинг?

приготвените сладкиши, заляти с домашен топинг. Домашният шоколадов топинг е много по-хубав, не отнема много време и резултатът е повече от...

Често използвани термини в кулинарията

Често използвани термини в кулинарията

4

Знам, че повечето от нас знаем какво означават всички термини, които ще поясня тук, но има и други, които не разбират някои термини, написани в...

Кулинарната традиция на Игнажден

Кулинарната традиция на Игнажден

, Игнат, Искрен, Искра, Светла. Има няколко традиции, които съпътстват празника, както повечето български традиционни празници. Едно...

Как се прави плодов топинг за сладкиши?

Как се прави плодов топинг за сладкиши?

топинг е шоколадовият, но разнообразието от заливки за сладкиши е наистина голямо, като най-характерни след шоколада са плодовите топинги...

Розовата вода за красота и в кулинарията

Розовата вода за красота и в кулинарията

свива порите, нормализира работата на мастната секреция, премахва възпаленията и раздразненията на кожата. Розовата вода се използва както за...

3.3
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: