Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Сготвя Телешки Джолан
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


4

Джоланът се измива много добре и се слага да ври за 90 минути. По време на варенето се маха пяната. След това се изважда и се слага в гювеч....

1

Нарязваме телешкия джолан, овалваме парчетата в брашно и запържваме в сгорещеното масло. Прибавяме лука и чесъна, почистени и нарязани....

Когато омекне, изваждаме и отделяме месото от джолана, нарязваме и връщаме в бульона....

Сипете виното и зехтина и така завъртете джолана, че да се намокри целия....

Насладете се на вашата супа от телешки джолан с кореноплодни!...

2
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: