Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Готви Телешки Дроб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Готви Телешки Дроб

Как се Готви Телешки Дроб

Открий всички 24 авторски предложения относно как се готви телешки дроб в Gotvach.bg.
Телешки дроб в сосТелешки дроб в сосДобавете телешкия дроб и продължете да готвите, без да добавяте вода, така че дробът да се задуши в соса си на слаб огън....
Телешки дроб с гъбиТелешки дроб с гъби
1
В същия тиган долейте още малко мазнина и запържете отцедения и подсушен телешки дроб. Запържете за 3 минути и долейте 3-4 с.л. вино....
Телешки дроб с оризТелешки дроб с ориз
Добавете предварително почистения, накиснат в оцет и вода, изплакнат и нарязан дроб. С дървена шпатула, бъркайте, докато остане на мазнина....
Телешки дроб по механджийскиТелешки дроб по механджийски
В подходящ съд загрейте олиото и запържете дроба до пълна готовност. Телешкият дроб се пържи малко повече от свинския....
Телешки дроб по венецианскиТелешки дроб по венециански
Нарежете черния дроб на парчета, изпържете го в сгорещеното олио. Смесете го с изпържения лук, залейте с виното....
Телешки дроб на фурнаТелешки дроб на фурна
2
Телешкият дроб на фурна е готов....
Телешки дроб на скараТелешки дроб на скара
1
Поднесете телешкия дроб на скара, полят с малко соев сос....
Телешки дроб с маслени картофкиТелешки дроб с маслени картофки
Прибавете дроба, задушете с фолио и пъхнете във фурната. Не забравяйте да добавите малко вода или от бульона от дроба....
Телешки дроб с портокалов сокТелешки дроб с портокалов сок
Щом резените се пооцветят ги извадете и ги наредете върху дроба. Махнете тигана от огъня и към соса прибавете останалото масло....
Телешки дроб с винен сосТелешки дроб с винен сос
2
Телешкия черен дроб се нарязва на тънки продълговати или широки късчета, посолява се и се запържва в маслото, като се оставя сочен (алангле) и се...
Телешки дроб с ароматен сосТелешки дроб с ароматен сос
2
Готовият дроб се поставя в чинии....
Телешки дроб с бяло виноТелешки дроб с бяло вино
Лукът се обелва и нарязва на ситно. След това се задушава в 1 с.л. мас и малко вода. Дробът се пържи в останалата мас на тих огън....

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: