Как се Опушва Паламуд

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за как се опушва паламуд в Готвач.бг.
ПаламудПаламудСред незабравимите ястия с паламуд са плакия от паламуд, паламуд по градинарски, паламуд с ориз....
Как да сготвим паламудКак да сготвим паламудВсеки от вас си спомня, че тази година паламуда беше изненадващо много....
Как се опушва месото?Как се опушва месото?Топло опушване на месо Топлото опушване на месо се осъществява при температура 20 - 30 градуса....
Как се опушва риба?Как се опушва риба?За качественото опушване на риба ви трябва риба (скумрия, бяла риба), сол, дървени стърготини, съд за опушване и мерак....
Как се осолява паламуд?Как се осолява паламуд?С тази сол се напълва хубаво паламудът, включително и главата. С това, което остава от солта в тавата, се заравя паламудът....
Домашно опушване на месоДомашно опушване на месоСвинско месо се опушва за около пет часа....
Да си опушим сами сланинаДа си опушим сами сланинаСланината се опушва на пушек, който сте създали със стърготини....
Как да си опушим сьомгаКак да си опушим сьомгаВремето, за което се опушва сьомгата, е около 20 минути, като може след като минат 10 минути да я обърнете, за да се опуши по-добре и да има равномерен...
Как се прави прясно осолен паламуд?Как се прави прясно осолен паламуд?През есенния улов рибата е по-тлъста и много по-вкусна за консумация като суров (в суши), пържена или печена, консервирана с доматен сос или опушена...
Как се осолява паламуд и скумрия?Как се осолява паламуд и скумрия?На първо място трябва да подберете съвсем пресен паламуд или скумрия....

Рейтинг

3.5
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: