Как се Опушва Паламуд

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за как се опушва паламуд в Готвач.бг.
Паламуд
Паламуд
Паламуд /Atlantic bonito, Sarda sarda/ представлява морска риба от семейство Скумриеви /Скумриеви/ и род /Паламуди/, която напомня на...
Как се опушва риба?
Как се опушва риба?
, който да опуши рибата. Самият процес на опушване трае не повече от 30-40 минути. Когато съдът изстине, го отваряте, вадите рибата и ...
Как се опушва месото?
Как се опушва месото?
на годност, но и придобива специфичен вкус. Как се опушва месото? За опушването на месото има два основни метода - топло и студено опушване...
Как се осолява паламуд?
Как се осолява паламуд?
дълго съхранение паламудът може да се замрази във фризер. Осоленият паламуд трябва да се консумира със студена бира или червено вино....
Домашно опушване на месо
Домашно опушване на месо
оставите месото да се опушва във фурната не по-малко от десет часа. Ако месото предварително се свари, ще се опуши много по-лесно....
Как се пече паламуд?
Как се пече паламуд?
-важните стъпки за приготвяне на печен паламуд е той да бъде добре почистен. Необходимо е да се премахнат хрилете, вътрешностите и ивицата по...
Как да сготвим паламуд
Как да сготвим паламуд
дома. Какво да сготвим с този паламуд и как ще стане най-вкусен? На скара ли е по-добре или да го изпържим? Мазна ли е тази риба или пък по-суха? На...
Методи за опушване на меса
Методи за опушване на меса
опушват твърди деликатесни салами, може да отнеме 45 дни. Топлото опушване от своя страна, се прави при температура от 35 до 45 градуса. С...
Да си опушим сами сланина
Да си опушим сами сланина
пипер, сол, черен пипер, дафинов лист и карамфилчета. Сланината се опушва на пушек от стърготини и се съхранява на прохладно място...
Как да си опушим сьомга
Как да си опушим сьомга
капака на съда и го сложете на силен котлон. Когато започне да пуши намалете котлона. Времето, за което се опушва сьомгата, е около 20 минути, като...
Как се прави прясно осолен паламуд?
Как се прави прясно осолен паламуд?
, консервирана с доматен сос или опушена, но да се осоли, е истинската класика на веяния паламуд. Препоръчително е да използваме прясна ...
Как сами да си опушим месо
Как сами да си опушим месо
1
-добри възможности за удължаване срока на годност на месото, при това изцяло в домашни условия. Когато месото се опушва, топлината е ниска и...

Рейтинг

3.5
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: