Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Опушва Паламуд
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Опушва Паламуд

Как се Опушва Паламуд

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за как се опушва паламуд в Gotvach.bg.
ПаламудПаламудЛов на паламуд Паламудът трудно би могъл да се улови на брега. Той се лови без стръв....
Как да сготвим паламуд?Как да сготвим паламуд?
Опитайте непременно и тези изпитани рецепти за паламуд или научете как се осолява паламуд и как се прави веян паламуд....
Как се опушва месото?Как се опушва месото?
Топло опушване на месо Топлото опушване на месо се осъществява при температура 20 - 30 градуса....
Как се опушва риба?Как се опушва риба?
След това се изплаква и оставя 1-2 часа, за да се отцеди и изсуши, преди да се пристъпи към същинското опушване....
Как се опушва сирене?Как се опушва сирене?
Студеното опушване се извършва при температури под 30°C....
Как се пече паламуд?Как се пече паламуд?
Паламудът може да се консумира пресен, солен, пушен, консервиран, пържен и печен....
Как се осолява паламуд?Как се осолява паламуд?
С тази сол се напълва хубаво паламудът, включително и главата. С това, което остава от солта в тавата, се заравя паламудът....
Как се прави прясно осолен паламуд?Как се прави прясно осолен паламуд?
Опитай и нашите други рецепти за паламуд или виж как се пече паламуд....
Как се осолява паламуд и скумрия?Как се осолява паламуд и скумрия?
2
Ако обичаш риба, опитай непременно и рецептите ни за паламуд или научи как се готви паламуд и как се опушва риба в домашни условия....
Домашно опушване на месоДомашно опушване на месо
Процедурата се прави, като се опушва с горещ пушек....
Методи за опушване на месаМетоди за опушване на меса
Традиционното опушване се дели на топли и студено. Студеното опушване се прави при температура от 18 до 22 градуса....
Как да опушим свинска плешкаКак да опушим свинска плешка
След това се вади от водата, оставя се да изсъхне напълно и е готово за опушване....

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 3
51
40
31
21
10
Дай твоята оценка: