Карамелизирани смокини с ядки

Карамелизирани смокини с ядки

0

поставите по една карамелизирана смокиня, в която сте сложили ядка. В съчетание със сладолед, смокинята, ядката и бисквитата правят една...

1

Карамелизирани Ядки

Разгледай всички 74 кулинарни идеи относно карамелизирани ядки в Готвач.бг.
Бри с карамелизирани ядки и круши

Бри с карамелизирани ядки и круши

Върху всяко кръгче сирене се поставят карамелизирани ядки и парчета круши. В тиган се карамелизира захарта и се добавя водата. С получения течен карамел се залива предястието....

Мляко с ориз с карамелизирани портокали и ядки

Мляко с ориз с карамелизирани портокали и ядки

масло на котлона и карамелизирайте парчетата портокал до златисто. Нарежете ситно шамфъстъците, като оставите и няколко по-едри парченца ядки...

Торта с Дулсе де лече и карамелизирани ядки

Торта с Дулсе де лече и карамелизирани ядки

тортата, като върху готовия охладен блат сложите карамелизирани ядки и всичкия крем отгоре. Загладете и оставете в хладилника, за да стегне...

Ядки

Ядки

1

период. Състав на ядки Съставът на ядките варира в зависимост от селекционния вид, условията на култивиране и климатичните особености. Ядките са...

Карамелизирани дюли

Карамелизирани дюли

Внимателно измиваме дюлите. Четири от плодовете нарязваме на 6 парчета. Почистваме от дръжките и семките. Овалваме парчетата в захарта и...

Карамелизирани лешници

Карамелизирани лешници

1

Карамелизирайте захарта, като добавите равномерно 1-2 с.л. вода. Оставете да се образува светъл карамел, като към края само разклащате съда и...

Карамелизирани чушки

Карамелизирани чушки

водата. Разбъркайте и затворете с капак. Оставете го за пет минути. Отворете и изчакайте течността да се изпари. Изключете и сервирайте вашите карамелизирани чушки като гарнитура към ястие по избор....

Карамелизирани банани

Карамелизирани банани

, за да се стегне соса, посипете с ядките раздробени и сервирайте докато е горещо. Много добро съчетание е с топка ванилов сладолед....

Карамелизирани ягоди

Карамелизирани ягоди

Слагаме водата и захарта да се загреят на слаб котлон. Варим сиропа до получаване на светъл карамелен цвят и докато се сгъсти до консистенцията...

Карамелизирани Бадеми

Карамелизирани Бадеми

Задължително се ползват сурови ядки, те са по избор - бадем, орех и лешник, може и смесени. В касерола се изсипва захарта, медът, маслото и...

Карамелизирани мандарини

Карамелизирани мандарини

2

Обелете мандарините и ги запържете на слаб огън. Прибавете захарта и бъркайте внимателно, но докато се разтопи напълно. Залейте с 300 мл вода...

4.3
Общо 7 гласували
5 4
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: