Миди Варени

Открий всички 47 подбрани съвети относно миди варени в Готвач.бг.
Варени миди с бира
Варени миди с бира
5
Закупените миди трябва да са със затворени черупки. Ако има отворени или счупени, ги отстранете. Поставете мидите в студена вода. ...
Панирани миди
Панирани миди
2
Измитите и остъргани миди варим с малко вода и сол, докато се отворят черупките. Вадим мидите от тях и почистваме. Слагаме ги в маринатата...
Пикантни миди по гръцки (Миди Саганаки)
Пикантни миди по гръцки (Миди Саганаки)
включването на котлона са готови - когато всички миди се отворят. Ако има неотворени миди, те се изхвърлят. През това време в друг дълбок ...
Печени миди на фурна
Печени миди на фурна
Мидите, корените за супа и виното сложете да заврат в затворен съд и след това ги наредете в кръг в тавичка. Покрийте ги с разбитото масло с...
Миди на тенекия
Миди на тенекия
открит огън, след което слагате пресните миди и печете много за кратко - само за няколко минути, докато не се отворят черупките. Мидите се...
Миди по бургаски
Миди по бургаски
Мидите се задушават в тенджера с малко вода до тяхното отваряне, охлаждат се и им се маха горната черупка. Всяка мида се намазва със смес от...
Пържени Миди с Лук
Пържени Миди с Лук
резенчета лимон, чийто сок придава невероятен вкус на така приготвените миди. Добър апетит!...
Чеснови миди с черупки
Чеснови миди с черупки
, разбърквайте около 45 секунди. Бързо налейте виното в тигана. Кипнете соса, добавете мидите и веднага ги покрийте. Разклатете съда и оставете да ...
Черен ориз с миди
Черен ориз с миди
слагат мидите и се варят, докато се отворят. След като оризът е готов, се обърква добре с маслото и се разпределя в чинии. Мидите могат да ...
Вкусни миди с ориз
Вкусни миди с ориз
Измиваме мидите като изтъркваме черупките с четка. В дълбока тенджера загряваме олиото и задушаваме предварително нарязания лук. Прибавяме...
Миди разсол в буркан
Миди разсол в буркан
3
и попарен с вряла вода буркан се налива малко разсол, слага се ред мидени ядки, резени кромид лук, копър, разсол, миди и така, докато ...
Миди по италиански
Миди по италиански
1. Лукът и магданозът се нарязват на ситно, добавя се 1 с.л олио и се запържва в тенджера; 2. Мидите се почистват и няколко пъти се измиват...

Рейтинг

4
Общо 5 гласували
5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: