Опушване на Сланина

Открий всички 74 избрани предложения за опушване на сланина в Готвач.бг.
СланинаСланинаСамото опушване трае, докато сланината не добие наситен жълт цвят....
Домашно опушване на месоДомашно опушване на месоСвинско месо се опушва за около пет часа....
Как да съхраняваме сланинаКак да съхраняваме сланинаОпушва се, докато не получи лимонено жълт цвят. След това може да се натрие с червен пипер и счукан чесън....
Как да осоляваме сланинаКак да осоляваме сланинаСланината съдържа витамини А, Е и D....
Опушване на пиле в домашни условияОпушване на пиле в домашни условияВ нея ще изтича сокът на пилето при опушването му, за да не капе на стърготините. 4....
Да си опушим сами сланинаДа си опушим сами сланинаОпушването на сланината продължава, докато тя придобие златист цвят....
Съвети при приготвянето на сланинаСъвети при приготвянето на сланинаСлед като сте осолили сланината и сте я оставили да престои 10-на дни, идва ред на опушването....
Да си направим домашна сланинаДа си направим домашна сланинаСланината трябва да бъде готова след 3 седмици....
Приготвяне и овкусяване на сланинаПриготвяне и овкусяване на сланинаЕто някои прости, но изключително вкусни рецепти: Сушена сланина Необходими продукти: 5 кг сланина, 500 г сол, 100 г червен пипер, 20 г черен...
Хайдушка сланинаХайдушка сланинаХайдушката сланина е готова....
Осолена сланинаОсолена сланинаОсолената сланина е готова....

Рейтинг

3.7
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: