Опушване на Сланина

Открий всички 18 избрани предложения за опушване на сланина в Готвач.бг.
Сланина
осолена и да се съхранява единствено в дървени съдове. Друг вариант за съхраняване на сланина е опушването. Първата стъпка е ...
Домашно опушване на месо
опушва с горещ пушек. Преди опушването месото трябва да се подготви добре, тъй като димът не може да гарантира пълното му съхраняване. Това е ...
Методи за опушване на меса
опушват твърди деликатесни салами, може да отнеме 45 дни. Топлото опушване от своя страна, се прави при температура от 35 до 45 градуса. С...
Опушване на пиле в домашни условия
само за такава цел, за нищо друго); - Стърготини (специални, само за опушване); - Алуминиева тавичка – еднократна; - Плътна памучна...
Как се опушва месото?
годност, но и придобива специфичен вкус. Как се опушва месото? За опушването на месото има два основни метода - топло и студено ...
Маринована сланина
4
. След това вземете три компотени буркана и хубаво натъпчете във всеки парчета сланина. Важно е да са много плътно напълнени. Между тях слагайте...
Панирана сланина
2
Нарежете предварително охладената сланина на парчета с дебелина около половин см. Отделете белтъците от жълтъците и разбийте белтъците на сняг с...
Наложена сланина
1
На дъното на сух съд (за предпочитане дървен) се слага 3 мм пласт сол. Отгоре се нареждат парчета сланина с големина 10х10 см. Върху нея се...
Пушена сланина
2
натъркайте с червения пипер. Готовата сланина продължавайте да съхранявате на проветриво място....
Вкусна сланина
Преваряме водата със солта и оставяме да изстине. Нарязваме сланината на квадрати. Нарязваме праза на ситно. Поръсваме сланината с праза и...
Паприкована сланина
8
, слагаме дафиновия лист, черния пипер и бахара и слагаме на котлона да заври. Слагаме нарязаната сланина във врящата течност за около 2 минути ...
Как се опушва риба?
пушена риба на балкона без комшиите ви да извикат полиция и пожарна. За качественото опушване на риба ви трябва риба (скумрия, бяла риба...

Рейтинг

3.7
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: