Gotvach.bg»Избрани Колекции»Прасена Каша
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Царевичната каша или полентата е здравословна храна с полезни свойства....

Почиствате месото и го сварявате в подсолена вода. Приготвяте запръжката от брашното и я разреждате с част от водата, в която е вряло месото и варите...

Кашата се поръсва със счуканият черен пипер. Подправя се с счукания чесън. Месото се връща в тенджерата и тя се захлупва....

Към тази каша накрая прибавяме и настърганото сирене.
Сервираме сиренявата каша както топла, така и студена, зависи от предпочитанията....

По желание маслинената каша може да се сгъсти допълнително, разбивайки брашно във вода....

Щом кашата заври и се сгъсти, объркайте с натрошеното сирене и овкусете със сол и черен пипер....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 6
51
42
32
21
10
Дай твоята оценка: