Разтегливо Тесто

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за разтегливо тесто в Готвач.бг.
Как се прави разтегливо тесто?Как се прави разтегливо тесто?С такова разтегливо тесто ще постигнете каквото желаете като форми и елементи на вашите печива!...
Как да съхраним тестоКак да съхраним тестоСлед размразяването на тестото то се използва като най-обикновено прясно тесто. Във фризера то се съхранява около половин година....
Тайните на перфектното тестоТайните на перфектното тестопоне 20 мин, защото то няма да набъбне; - При приготвянето на пити месете тестото по-продължително време, но не и при приготвянето на тесто...
Как се прави маслено тестоКак се прави маслено тестоСледва хубаво да омесите тестото и да го сложите в хладилник за половин час. Масленото тесто може да бъде приготвено с мас или с масло....
Замразяване и размразяване на тестоЗамразяване и размразяване на тестоПреди да сложите тестото във фризера, добре го омесете....
Как се прави захарно тестоКак се прави захарно тестоОхладеното тесто се замесва с малко брашно, като по време на месенето се добавя малко по малко и захарта, докато в един момент тестото не поеме цялото...
Да си направим парено тестоДа си направим парено тестоОще от самото му наименование става ясно, че това тесто се получава чрез запарване на тестото....
Как се меси гладко тесто?Как се меси гладко тесто?Продължете да сгъвате тестото наполовина и да го натискате добре напред, докато тестото стане леко пружиниращо....
Идеалната консистенция на кексовото тестоИдеалната консистенция на кексовото тестоКексовото тесто може да бъде обикновено пандишпаново тесто или маслено тесто....
Учени: Готовото тесто е вредноУчени: Готовото тесто е вредноИзследване на американския Център за контрол и профилактика на заболяванията показа, че готовото тесто, което се продава в магазините, може да...
Как да приготвим бисквитено тесто?Как да приготвим бисквитено тесто?Ето защо тук ще Ви предложим 3 варианта за бисквитено тесто, сред които можете сами да изберете най-подходящия за Вас: Обикновено бисквитено тесто...
Тънкости при работата със захарно тестоТънкости при работата със захарно тестоФигурките от захарното тесто трябва да се изрязват с остри резци, за да не се получава разтягане на тестото....

Рейтинг

3.8
Общо 5 гласували
5 2
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: