Свинска Пастърма

Прегледай всички 74 избрани предложения относно свинска пастърма в Готвач.бг.
Свинска пастърмаСвинска пастърмаСлед пресоването пастърмата се намазва с гъста каша, приготвена от равни количества червен и черен пипер, разредени с 1—2 чаени лъжички студена вода...
Домашна свинска пастърмаДомашна свинска пастърмаЗа да стане крехка, домашната свинска пастърма ще му трябват 1-2 месеца....
Свинска пастърма с чименСвинска пастърма с чименПастърмата е готова за консумация след около 7 дни. Свинската пастърма с чимен е много вкусно мезе!...
Пастърма от свинска рибицаПастърма от свинска рибицаИма няколко технологични стъпки в приготвянето пастърмата. Нужна ви е и книжна кесия или марля - 4 бр....
Домашна пастърма от свинскоДомашна пастърма от свинскоСлед 3-4 дни свинската пастърма е готово за консумация, но ако е влажно, може и повече време да отнеме сушенето на месото....
Боб яхния със свинска пастърмаБоб яхния със свинска пастърмаИзчакваме 3 – 4 мин да и се отнеме солта и тогава добавяме сол на вкус към боб яхнията със свинска пастърма....
ПастърмаПастърмаНа четвъртия ден пастърмата е готова за консумация....
Домашна пастърма от свински бутДомашна пастърма от свински бутПроверява се - домашната пастърма от свински бут трябва да е розова и не твърде изсъхнала....
Домашна пастърма от свинско месоДомашна пастърма от свинско месоПо нататък – на здраве и тази вкусна домашна пастърма от свинско месо....
Конска пастърмаКонска пастърмаТази конска пастърма е готова за консумация след 7 дни....
Телешка пастърмаТелешка пастърмаКритерии за готовата телешка пастърма е промяната на цвета й. Тази пастърма издържа в хладилник в плик до 4-5 месеца....
Кайзер ПастърмаКайзер ПастърмаИма вариант за сушене на пастърмата в хладилник....

Рейтинг

3.6
Общо 5 гласували
5 1
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: