Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свинска Пастърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


След около 10 дни пастърмата е готова за консумация.
Домашната свинска пастърма от контрафиле е много сполучлива....

7

6

Изчакваме 3 – 4 мин да и се отнеме солта и тогава добавяме сол на вкус към боб яхнията със свинска пастърма....

Вижте също как да си направите пастърма от свинско сърце, пастърма от свински врат или любимата кайзер пастърма....

Една нетипична пастърма, пастърма от скумрия. Наскоро ми споделиха рецептата, аз пробвах и се получи добър вкус....

Така повтаряме процеса докато свършат месата и ги закачаме на проветриво място, за около 5-6 дена стават готови, зависи колко мека искате да е пастърмата...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 6
51
43
31
21
10
Дай твоята оценка: