Сом на Скара

Разгледай всички 12 избрани предложения за сом на скара в Готвач.бг.
Сом на скараСом на скараЗагрейте скарата и намазнете ребрата, за да не залепва рибата....
Пържен сомПържен сомИзмийте сома, подсушете го и го нарежете на по-големи филии. Всички подправки накълцайте ситно или счукайте. Натрийте с тях всяко парче риба...
Чорба от сомЧорба от сомКартофите, морковите, целината и лукът се обелват, измиват и нарязват на ситни кубчета. В голяма тенджера се слагат картофите, целината, морковите...
Яхния от сомЯхния от сомПочистваме, измиваме, нарязваме и посоляваме рибата. Изпържваме лука до златисто. Прибавяме обелените и настъргани домати и пресования чесън....
Сом на фурнаСом на фурнаПече се в предварително загряна на 180 градуса до готовност. Поднесете с лимон, накълцан пресен магданоз и гарнитура от картофено пюре....
Пържен сом с гарнитураПържен сом с гарнитураИзмийте и почистете рибата. Нарежете я на порции я натъркайте с подправките от всички страни. Оставете я настрани, за да има време да усвои ароматите...
Задушен сом с гъбиЗадушен сом с гъбиРибата се нарязва и се нарежда в тенджера, намазана с мазнина, като се отделят две парчета. Те се сваряват на бульон и с този бульон се залива рибата...
Варен сом с орехов сосВарен сом с орехов сосНарязваме на едро лука, морковите и девесила. Режем сома на порции и го сваряваме заедно с нарязаните продукти. Междувременно приготвяме орехов...
Филе от сом с риганФиле от сом с риганНарежете филето на филийки, овкусете със сол черен пипер и риган. Смесете брашното с галетата, сол и риган. Овалвайте всяко парче брашняната...
Пържен сом с царевично брашноПържен сом с царевично брашноИзчиствам сома, като го натривам с едра сол. Така отстранявам слузта, която пуска. Измивам го добре и нарязвам на шайби. Посолявам всяко...
Пържен сом с магданоз и чесънПържен сом с магданоз и чесънПочистваме рибата от главата, перки и вътрешностите, измива се и се нарязва на големи парчета. В подходящ съд наливаме зехтина и го загряваме,...

Рейтинг

3.9
Общо 8 гласували
5 3
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: