Gotvach.bg»Избрани Колекции»Телешки Дроб на Скара
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

Дробът се накисва в млякото за 2 часа. Махат се ципите и дробът се разрязва леко на няколко места....

Нарязаният дроб се сипва в голяма тава и се задушава заедно с олиото и сол на вкус, докато водата се изпари и започне дроба да получава коричка....

1

В подходящ съд загрейте олиото и запържете дроба до пълна готовност. Телешкият дроб се пържи малко повече от свинския....

Нарежете черния дроб на парчета, изпържете го в сгорещеното олио.
Смесете го с изпържения лук, залейте с виното....

Крехкият задушен телешки дроб може да се хапне само така или с някакъв сос, но аз си изцеждам лимон - въпрос на вкус....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 10
53
47
30
20
10
Дай твоята оценка: