Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

Задушаваме агнешкото в умерена фурна за около 2 часа.
Задушеното агнешко в гювеч е готово....

Сложете месото в гювеча. Наредете отгоре лука, гъбите и морковите, нарязани на кръгчета....

1

От получилия се бульон на агнешкото взимате четири чаени чаши и заливате каймата. Изцеждате ориза и го добавяте към каймата....

След като оризът е готов, значи вашето агнешко с ориз също е сготвено.
Сервирайте печеното агнешко с ориз и гъби с пролетна зелена салата....

Агнешкото месо се поставя в голяма тава с картофите, ориза и гъбите....

Добавяме месото, наливаме вода и пъхаме агнешкото с ориз в студена фурна.
Печем гювеча с агнешко на 200°C до готовност....

Така агнешкото в гювеч се пече 1 час, след това се усилва на 250 °C. Преди да се усили фурната към гювеча се прибавя доматеният сок....
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
52
43
32
20
10
Дай твоята оценка: