Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гювеч по моряшкиСлагаме лука на дъното на гювеча. Над него слагаме нарязаните на тънки кръгчета картофи....
Катми по родопски - от с.РодопиРазбъркваме добре, прибавяме брашното малко по-малко.
Тестото трябва да тече от черпака като средно гъста каша....
3
Телешки гювеч по манастирскиОбезкостеното, измито и почистено месо се нарязва на парчета и се задушава в сгорещеното олио и малко вода.
Последователно се прибавят ситно нарязаният...
4
Рибен гювеч по манастирски
Измийте почистената риба, нарежете я на едри парчета и я запържете в мазнина.
След това я извадете и задушете в същото олио накълцаните на ситно...
Реден зеленчуков гювеч по средиземноморски
Извадете зеленчуковия гювеч от фурната.
Реденият зеленчуков гювеч по средиземноморски сервирайте и се насладете....
Заек в гювеч по ШуменскиВ глинен съд (гювеч) поставяме ред месо, отгоре добавяме дребно нарязания лук чесъна, нарязаните на дребно моркови, гъби, стафиди, сушени сливи, маслини...
2
Марудници по родопски от кухнята на Бени
Сервираме марудниците по родопски от кухнята на Бени по желание със сладко, течен шоколад, сирене или друго по желание....
Печен боб в гювеч по дряновски
След второто кипване прехвърляме боба в гювеч, наливаме олиото, слагаме сушената чушка и варим, докато бобът омекне....
Запечен зрял фасул по родопски за Бъдни вечер
Следим за неговата гъстота и само ако е необходимо можем да прибавим по малко гореща вода....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 7
50
45
32
20
10
Дай твоята оценка: