Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гювеч по тракийскиМесото се запържва и се изважда.
В същата мазнина се запържва лук, моркови, целина. Добавя се домати. Поръсва се с червен пипер.
Залива се...
Катми по родопски - от с.РодопиРазбъркваме добре, прибавяме брашното малко по-малко.
Тестото трябва да тече от черпака като средно гъста каша....
3
Телешки гювеч по манастирскиОбезкостеното, измито и почистено месо се нарязва на парчета и се задушава в сгорещеното олио и малко вода.
Последователно се прибавят ситно нарязаният...
4
Рибен гювеч по манастирски
Измийте почистената риба, нарежете я на едри парчета и я запържете в мазнина.
След това я извадете и задушете в същото олио накълцаните на ситно...
Заек в гювеч по ШуменскиВ глинен съд (гювеч) поставяме ред месо, отгоре добавяме дребно нарязания лук чесъна, нарязаните на дребно моркови, гъби, стафиди, сушени сливи, маслини...
2
Реден зеленчуков гювеч по средиземноморски
Извадете зеленчуковия гювеч от фурната.
Реденият зеленчуков гювеч по средиземноморски сервирайте и се насладете....
Марудници по родопски от кухнята на Бени
Сервираме марудниците по родопски от кухнята на Бени по желание със сладко, течен шоколад, сирене или друго по желание....
Запечен зрял фасул по родопски за Бъдни вечер
Следим за неговата гъстота и само ако е необходимо можем да прибавим по малко гореща вода....
Печен боб в гювеч по дряновски
След второто кипване прехвърляме боба в гювеч, наливаме олиото, слагаме сушената чушка и варим, докато бобът омекне....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 7
50
45
32
20
10
Дай твоята оценка: