Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кавърма от Дроб

Кавърма от Дроб

Прегледай всички 21 авторски предложения относно кавърма от дроб в Gotvach.bg.
Тракийска кавърмаТракийска кавърмаСервирайте порция кавърма с пържено яйце. По желание може да поръсите с нарязан магданоз. Тракийската кавърма е много вкусна....
Вегетарианска кавърмаВегетарианска кавърма
Тиквичките, патладжана, морковите, ябълката и зелените домати се бланшират в подсолена вода. Гъбите се задушават в малко мазнина и бяло вино....
Кавърма кебапКавърма кебап
1
Фурната се настройва на 250 градуса и кавърма кебапът се пече около 40 минути. Готовата кавърма кебап се поръсва с пресен магданоз....
Хайдушка кавърмаХайдушка кавърма
1
Поднасяме нашата хайдушка кавърма с чаша червено вино....
Еленска кавърмаЕленска кавърма
Кавърмата се поднася топла. Еленската кавърма е готова....
Сръбска кавърмаСръбска кавърма
1
Свинската кавърма се доварява още 10-15 минути и се сервира топла. Приятен апетит!...
Чобан кавърмаЧобан кавърма
Кавърмата се вари на среден огън до пълна готовност на месото и пълното омекване на зеленчуците. Чобан кавърмата е готова....
Измирска кавърмаИзмирска кавърма
1
Отгоре слагаме от кавърмата....
Странджанска кавърмаСтранджанска кавърма
Нарязваме месото на парчета и го запържваме в загрятото олио. Прибавяме нарязания на полумесеци лук и задушаваме за кратко. Добавяме нарязаните...
Воеводска кавърмаВоеводска кавърма
Нарежете измитото и подсушено месо на кубчета (около 40 г кубчето). Задушете го в олиото до побеляване. Прехвърлете месото заедно със сока в глинен...
Свинска кавърмаСвинска кавърма
2
Разпределете кавърмата в гювечета и печете на 200градуса за 30минути или до готовност. Поръсете с нарязан магданоз....
Кайзер кавърмаКайзер кавърма
Почистете месото от ципите и го оформете на парчета с продълговата форма. Посолете и поръсете обилно с червен пипер. Така приготвените парчета...

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 5
51
41
33
20
10
Дай твоята оценка: