Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Воеводска кавърма
Нарежете измитото и подсушено месо на кубчета (около 40 г кубчето). Задушете го в олиото до побеляване. Прехвърлете месото заедно със сока в глинен...
Странджанска кавърма
Нарязваме месото на парчета и го запържваме в загрятото олио.
Прибавяме нарязания на полумесеци лук и задушаваме за кратко.
Добавяме нарязаните...
Кавърма кебапФурната се настройва на 250 градуса и кавърма кебапът се пече около 40 минути.
Готовата кавърма кебап се поръсва с пресен магданоз....
2
Сръбска кавърмаСвинската кавърма се доварява още 10-15 минути и се сервира топла.
Приятен апетит!...
1
Чобан кавърма
Кавърмата се вари на среден огън до пълна готовност на месото и пълното омекване на зеленчуците.
Чобан кавърмата е готова....
Тракийска кавърмаСервирайте порция кавърма с пържено яйце.
По желание може да поръсите с нарязан магданоз.
Тракийската кавърма е много вкусна....
1
Кайзер кавърма
Почистете месото от ципите и го оформете на парчета с продълговата форма.
Посолете и поръсете обилно с червен пипер. Така приготвените парчета...
Родопска кавърмаРазпределете кавърмата в гювечета и ги поставете в студена фурна. Включете на 200 градуса....
3
Свинска кавърмаРазпределете кавърмата в гювечета и печете на 200градуса за 30минути или до готовност. Поръсете с нарязан магданоз....
2
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 5
51
41
33
20
10
Дай твоята оценка: