Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кавърма от Дроб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кавърма с черен дробПоднесете вашата кавърма с черен дроб, като по желание в чинията може да сипете малко ориз, върху него сложете от кавърмата и поръсете със ситно нарязан...
Кавърма с черен дроб
Черният дроб се измива и се нарязва на парчета, които се овалват в брашното и се изпържват в мазнината.
След това се заливат със зелевия сок и...
Дроб кавърма с гъби
Сервирайте кавърмата топла, поръсена с магданоз или пресен зелен лук.
Дроб кавърмата с гъби е супер вкусна....
Кавърма със свински дроб и осмянка
Поднесете кавърма със свински дроб и осмянка с чаши, пълни с хубаво червено вино :)
Рецептите за кавърма са много - изпробвайте докато намерите...
Тракийска кавърмаСервирайте порция кавърма с пържено яйце.
По желание може да поръсите с нарязан магданоз.
Тракийската кавърма е много вкусна....
1
Кавърма кебапФурната се настройва на 250 градуса и кавърма кебапът се пече около 40 минути.
Готовата кавърма кебап се поръсва с пресен магданоз....
2
Сръбска кавърмаСвинската кавърма се доварява още 10-15 минути и се сервира топла.
Приятен апетит!...
1
Чобан кавърма
Кавърмата се вари на среден огън до пълна готовност на месото и пълното омекване на зеленчуците.
Чобан кавърмата е готова....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 5
51
41
33
20
10
Дай твоята оценка: