Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да си Направим Кюфтета

Как да си Направим Кюфтета

Открий всички 44 подбрани съвети относно как да си направим кюфтета в Gotvach.bg.
Как да направим икономични и вкусни кюфтета от празКак да направим икономични и вкусни кюфтета от празНадали има домакиня, която да не знае да приготвя яхния от кюфтета с бял или с червен сос, пържени, печени или на скара, които наистина са много...
Как здравословно да изпържим кюфтета?Как здравословно да изпържим кюфтета?
Вашите кюфтенца си запазват любимото ухание и вкус. Ако заменим обаче мазнината със зехтин, ще избегнем опасностите на процеса....
Как да приготвим перфектните кюфтетаКак да приготвим перфектните кюфтета
10
Преди да направите всяко кюфте, топвайте ръцете си в съд със студена вода....
Как да приготвим сочни кюфтета?Как да приготвим сочни кюфтета?
Затова е нужно сутрин да извадим каймата от фризера, така че за вечеря да зарадваме семейството си с порция сочни домашни кюфтета....
Кюфтета с моцарелаКюфтета с моцарела
Добър апетит с моите кюфтета с моцарела!...
Кюфтета в патладжанКюфтета в патладжан
Сервираме кюфтетата в патладжан с чеснов сос. Източник: Maia Ivanova - Кулинарна Мрежа...
Кюфтета с морковиКюфтета с моркови
1
С мокри ръце се оформят кюфтенца и всяко се овалва в царевично брашно, като излишното се изтупва....
Кюфтета с извараКюфтета с извара
1
Оформете малки овални кюфтета, които се овалват в галета или брашно и се изпържват в сгорещена мазнина....
Кюфтета с бобКюфтета с боб
3
С навлажнени или намазнени ръце се оформят средно големи кюфтенца, които се овалват в галета и се изпържват до готовност в силно сгорещена мазнина...
Кюфтета с плънкаКюфтета с плънка
Пълнените кюфтета се овалват в галета и се пържат до готовност в силно сгорещеното олио....
Кюфтета с пълнежКюфтета с пълнеж
1
Всяко от тези кюфтета с пълнеж покриваме с останалите други 5 също изтънени кюфтета....
Кюфтета с конякКюфтета с коняк
1
След това се оформят кюфтета и се пекат на загрята скара....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
51
42
30
21
10
Дай твоята оценка: