Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Притиснете парчето тофу между 2 парчета кухненска хартия, като поставите нещо тежко отгоре – това се прави, за да се изцеди от течността....

Огънят се намалява, добавят се тофу и грах, сол и черен пипер и се оставя да кипне....

Само по себе си, тофу е неутрално на вкус, което го прави идеална основа за различни ястия....

1

Добавят се гъбите, накиснатото тофу, зеленчуковият бульон, соевият сос, сусамовото олио и захарта....

Извадете тофуто от пакетчето и оставете да се отцеди от водата. Попийте и подсушете с кухненска хартия....

Оставете соевото тофу да се маринова за около 20-30 минути.
Маринованото тофу може да запечете във фурна или на тиган....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: