Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Обезкостяваме бутчето, разрязваме го и го начукваме. Посоляваме го с малко сол.
Сваряваме дреболиите и ги нарязваме на ситно....

Агнешкото бутче се насича на порционни парчета, осолява се, слага се в голяма тава....

Намажете агнешкото бутче, покрийте го и го оставете в хладилник за 1 нощ.
Загрейте фурната на 230 градуса....

Направете 8 разреза в бутчето и сложете чесъна вътре. Сложете агнешкото в тава....

С така получената кашица натрийте добре агнешкия бут.
Оставете агнешкото да се маринова за няколко часа....

Разрязваме бутчето внимателно покрай бедрената кост, като правим дълбок прорез като джоб. Посоляваме бутчето отвътре и отвън....

Сложете агнешкото бутче да се пече в предварително загрята на 150 градуса, като от време на време го поливайте с маринатата....

Бутчето се разрязва по дължина и се маха костта. Продуктите за плънка се разбъркват, като яйцата се нарязват на ситно....

Прехвърлете соса в сосиера и го поднесете с изпеченото агнешко бутче с картофи....

Бутчето се шпикова с чесън и розмарин. Намаслява се отгоре с маслото....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 5
52
40
32
21
10
Дай твоята оценка: