Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Говежда пастърма с ароматни подправкиЗакачаме пастърмата на сухо, студено и проветриво място и изсушаваме до готовност....
Домашна пастърма от конскоСъхранявайте готовата пастърма в найлонови пликчета на сухо и хладно място (хладилник).
Домашната пастърма от конско е готова....
1
Пастърма от телешко месоСлед едно денонощие освободете месото и намажете цялото парчета телешко с подправката за пастърма с помощта на четка....
4
Пастърма от овнешко месо
Закачете парчето месо на прохладно място и след 10-тина дни пастърмата е готова за консумация.
Пастърмата от овнешко месо е готова....
Домашна пастърма от сьомга
Смесете солта със захарта, водката, подправките за пастърмата и портокаловата кора. Разбъркайте....
Пастърма от телешки сърца
След това се прибира пастърмата в торбички в хладилника.
Пастърмата от телешки сърца е готова....
Салата с пастърма и телешки език
Салатата с пастърма и телешки език овкусяваме със сол, олио лимонов сок или дресинг по-желание....
Пастърма от месо от сърна
Ако условията, в които съхне, са благоприятни до седмица-две пастърмата трябва да е готова.
Пастърмата от месо от сърна е много вкусна....
Мераклийска пастърма от свинско контрафилеГотовата пастърма увиваме във стреч фолио и прибираме на студено.
Добър апетит с моята мераклийска пастърма от свинско контрафиле!...
2
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка: