Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Панировка Патафри

Панировка Патафри

Разгледай всички 23 авторски предложения относно панировка патафри в Gotvach.bg.
Панирани кашкавалчета с паста ПатафриПанирани кашкавалчета с паста ПатафриСместа за панировка Патафри трябва да е с консистенция на пандишпан....
Панирана риба с паста ПатафриПанирана риба с паста Патафри
Отцедете рибата от маринатата, потопете я в готовата панировка и я изпържете до златисто на силен огън....
Тайните на перфектната панировкаТайните на перфектната панировка
1
Грисът е най-нежната възможна панировка....
Паниран зелен фасул с паста патафриПаниран зелен фасул с паста патафри
Сервира се заедно с панирания зелен фасул с паста патафри....
Как да приготвим бирена панировка?Как да приготвим бирена панировка?
1
Пиле в бирена панировка Бирата и бирената панировка са перфектна добавка към ястията с пиле....
Кренвирши с панировкаКренвирши с панировка
В купа си разделяме яйцата на жълтъци и белтъци. Там, където сме поставили жълтъка, прибавяме водата, прясното мляко и брашното. Разбиваме всичко...
Филенца с панировкаФиленца с панировка
Филето се измива и подсушава, след което се срязва по средата с нож. Използваме пилешко филе. Режем го на 6 тънки филенца. В купичка чукваме яйцето...
Панировка за пилеПанировка за пиле
6
Разбийте яйцата с бирата и оцета. Отделно смесете сухото картофено пюре и натрошения конфлейкс. Пилешкото се овалва последователно в брашното,...
Панировка за цацаПанировка за цаца
4
Приготвяме панировката от разбитите белтъци, брашното, водата, олиото и солта. Потапяме рибата в панировката и пържим в олио....
Хляб с панировкаХляб с панировка
Когато месенето на тестото приключи и започне печенето, тестото се поръсва с панировка за кашкавал и се оставя да се изпече....
Панировка за байганетиПанировка за байганети
4
Парченцата сиренца се овалват първо в брашно, след това в панировката и се пържат в сгорещена мазнина....
Коприва с панировкаКоприва с панировка
Поднесете коприва с панировка с млечно-чеснов сос....

Рейтинг

3.2
Общо гласували: 9
51
44
30
24
10
Дай твоята оценка: