Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Царевичното олио понижава холестеролаПрез последните години все повече хора се интересуват от правилното хранене, опитват се да спазват здравословен диетичен режим и се стараят да...
Защо рафинираното брашно е вредно?
В случая ще засегнем темата с рафинираното брашно и защо то вреди на нашето здраве....
Храни с високо съдържание на рафинирани въглехидрати
Всъщност, по-лесно е да се определи кои въглехидрати не са рафинирани, тъй като терминът „рафиниран“ може да означава много....
Най-вредните храни, които са източници на рафинирано нишесте
Тези храни включват рафинирано пшенично брашно и царевично брашно....
Кулинарна употреба на оризово олио
Оризовото олио е най-популярно в Източна Азия, където отдавна се използва в кулинарията. Освен там, обаче, то навлиза все по-сериозно в европейската...
Тиквено олио - същност и ползи
Тиквата е толкова типична за есента, че се смята за неин символ. Свързваме я с безброй кулинарни изкушения с нейното главно участие - тиквеник...
Орехово олио - ползи и приложения
Натуралните продукти винаги са били най-добрата алтернатива в грижата за здравето и красотата. Те доставят естествени ползи за организма, а съставът...
Здравословни ползи от фъстъчено олио
Малцина знаят, че фъстъците са от семейството на боба и граха, а не от това на ядките. Растението идва от Бразилия, където и до днес то е сред основните...
Царевичното олио регулира кръвното налягане
То се предлага само в рафиниран вид, за да може да има по-дълга трайност....
Невероятните ползи от чесновото олио
Чесънът е добре познат и използван от почти всички култури по света. Освен ясно изразения вкус, който придава на всяко ястие, растението има редица...
Не прекалявайте със слънчогледовото олио
Особено ако използвате топлинно обработени рафинирани масла....
Вредно ли е гранясалото олио?
Гранясалото олио е изключително вредно и не трябва да се консумира. Съществуват научни доказателства е, че мастните киселини, които се съдържат в...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 9
53
43
32
21
10
Дай твоята оценка: