Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ястия с Акула

Ястия с Акула

Разгледай всички 60 избрани предложения относно ястия с акула в Gotvach.bg.
Филе от акула с руски сосФиле от акула с руски сосПоднася се филето от акула полято обилно със соса....
Мариновани Котлети от Акула на СкараМариновани Котлети от Акула на Скара
1
Извадете и сервирайте маринованите котлети от акула на скара, докато е топла....
Пържено Филе от Акула на ТиганПържено Филе от Акула на Тиган
1
Сипете брашно в чиния и оваляйте парче по парче филето от акула....
Котлет от акула с бяло виноКотлет от акула с бяло вино
Котлетът от акула с бяло вино е много вкусен....
Котлети от акула, печена в Еър ФрайърКотлети от акула, печена в Еър Фрайър
Преди да ги поставим в уреда, си го намазваме с олио и тогава поставяме шайбите акула....
Котлети от акула в панировка от белтъкКотлети от акула в панировка от белтък
Поръсете котлетите със сол, черен пипер и пресован чесън, напръскайте с лимонов сок и оставете да престоят около 30-40 мин. Разбийте белтъците...
Котлети от акула с моркови и чушкиКотлети от акула с моркови и чушки
Нарязваме лука на ситно и го запържваме в сгорещено олио. Когато е готов го прехвърляме в дълбока тенджера. След това нарязваме чушките, морковите...
Котлети от акула със зеленчуци на параКотлети от акула със зеленчуци на пара
Котлетите от акула се овкусяват със сол, черен пипер и лимонов сок. Оставят се за около 30 минути в хладилник....
Котлети от акула в сос от горчица и медКотлети от акула в сос от горчица и мед
Котлетите измийте и подсушете добре. Посолете и оставете 20 мин. да се овкусят. Оваляйте ги в бадемово брашно и изтупайте излишното. В подходящ...
Панирано филе от акула с марината от риган (Bienmesabe)Панирано филе от акула с марината от риган (Bienmesabe)
Филенцата от акула извадете от маринатата и отцедете от излишната течност....
Котлет от акула в зехтин с чипс от сладък картофКотлет от акула в зехтин с чипс от сладък картоф
Котлетът от акула в зехтин с чипс от сладък картоф е готов....
Сос за рибни ястияСос за рибни ястия
1
Ядките се смилат, разбъркват се с чаша вода и се пасират. Разбива се маслото, към което се добавят един по един жълтъците и към тях се прибавя...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 10
54
43
31
22
10
Дай твоята оценка: