Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Разядката с гъши дроб е готова да впечатли небцето на вашите гости!
Източник: Виолина Минкова - Кулинарна Мрежа...

Дробчетата се почистват от ципата, нарязват се много ситно и се смесват с каймата.
Подправя се със сол и черен пипер и магданоз на вкус.
Филийки...

Гъшият дроб се измива обилно със студена вода.
Лукът се нарязва на ситно и се запържва с малко олио до златисто кафяво....

Гъшият дроб е деликатес, невероятно лесен и бърз за приготвяне.
Най-важното е да се сдобиете с качествен продукт....

Гъшият дроб се изважда от хладилника и се почиства от жиличките и нервите с помощта на остър нож и пръстите....

1

Добре почистената гъска се слага в дълбока тенджера заедно с дафиновия лист, целината и зърната черен пипер....
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: