Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бавно печено пълнено агнеИзвадете тавата с печеното агнешко от фурната и оставете да отлежи поне час преди да сервирате.
Бавно печеното пълнено агне е готово....
Гергьовско агне в трап
С така приготвената плънка се пълни агнето и се зашива.
Агнето предварително трябва да е осолено отвътре....
Агне печено в трап
Така приготвената и охладена подробица се пълни в агнето, зашива се и се свива, за да се вържат краката на агнето....
Гергьовско пълнено печено агне
Агнето се пече час и половина на 250 градуса и след това намаляваме градусите на 150 за още около 3 часа....
Агне на механично чевермеЗакланото и почистено от вътрешностите агне се забучва по средата на механичния кол, а агнето се поставя така: първо вкарваш кола през отвора за трахеята...
1
Печено агне по добруджански
Получената смес изсипваме в тава и отгоре нареждаме агнешкото месо.
Покриваме с булото....
Печено агне с ориз
Ориза добавяме във вече получилия се сос от печеното агнешко, добавяйки 2 ч.ч. вода....
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 6
50
43
32
21
10
Дай твоята оценка: