Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

Похлупваме тенджерата с капак за 5 минути, за да се до задуши празът.
Сервираме в дълбока чиния пържено свинско с праз....

Стръковете праз почистваме, измиваме и нарязваме на колелца. В маслото задушаваме нарязания праз и след 5 минути прибавяме пилето и сок от лимон....

2

В тиган с мазнина се запържва месото, докато се запечата. След това се отстранява, добавя се нарязаният праз и се задушава до омекване....

Поставете съд за паеля на котлона, сипете малко зехтин и щом загрее, сложете нарязаното месо. Пържете до хубаво златисто....

Селската доматена яхния с праз и свинско месо от буркан е готова....

Докато се пече месото, сгответе праза, нарязан на кръгчета, може да го направите на пара - до омекване-8-10 минути, или запечен на тиган с малко мазнина...

Измиваме месото от пуйка и обезкостяваме. Нарязваме на парчета. Също така нарязваме и свинското месо и сланината....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 6
51
42
33
20
10
Дай твоята оценка: