Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кулинарни тайни при готвенето на каракудаКаракудата е сладководна риба. Има много кости, въпреки че не е много едра риба. В България се среща в много язовири. В каракудата има витамини...
Кулинарни тайни при готвенето на джоланЗа приготвянето на телешки и свински джолан се изискват определени тънкости, за да стане ароматно, вкусно и неустоимо.
Крехкото и добре приготвено...
3
Тайни и съвети за перфектната закуска
Какво да направите първо:
- Вземете решение за менюто;
- Направете списък на всичко, което ви е нужно: съставки, съдове за готвене, прибори...
Важни съвети при готвене в микровълнова фурна
Едно разбъркване по средата на готвенето е достатъчно, освен ако в рецептата нямате други указания;
- За да имате добри резултати е необходимо...
Съвети при избора на съдове за готвенеГотвенето в удобни и надеждни съдове е мечта за всяка една домакиня....
3
Съвети за почистване и готвене на охлювиОхлювите са деликатес по цял свят. Подготовката преди да са готови за консумация отнема доста време, но крайният резултат е чудесен.
Тези мекотели...
4
Съвети при готвенето на яребица
Добавете още малко вода и гответе до изпаряването на течностите. Овкусете с магданоз и босилек....
Съвети при готвенето на фазан
Ястията с фазан се оценяват високо от изтънчените гастрономи. Месото на тази птица винаги присъства на масите на кралските особи и се смята са вкусно...
Съвети при готвенето на карагьоз
Неприятното при този вид риба е, че има малки костици, с които трябва да се внимава. За да премахнете поне част от тях, трябва да направите следното...
Съвети при готвенето в гърне
Предлагаме ви и някои съвети за готвене в гърне, които ще запазят целостта на съда:
Съвети за готвене в гърне
- Предварителна подготовка:...
Съвети за готвенето на артишок
Основните съвети за готвене на ортишок стъпка по стъпка започват почистването му....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: