Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Друга тайна за доброто приготвяне на патешкото месо е получаването на вкусна, хрупкава коричка....

3

Чесънът придава специфичен аромат и вкус на редица ястия, затова тук ви предлагаме някои хитринки за готвенето с него:
- За да мирише по-слабо...

3

1

Ориентирането сред тях кое е подходящо за готвене и при каква максимална температура, е често трудно за потребителите....

Вече знаете някои съвети при готвене на бял амур и може да изпробвате вкусната риба, приготвяйки:
- стек от бял амур;
- паниран бял амур;
-...

Когато готвите морска риба, напръскайте я с оцет или лимонов сок преди термичната обработка – това отстранява силната миризма....

А ето ги и нашите съвети за готвене с пресни билки:
Пресните билки винаги трябва да бъдат много добре измити....

1

1
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: