Gotvach.bg»Избрани Колекции»Постен Ябълков пай
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Класически ябълков пайНамажете ябълковия пай с разбит жълтък.
Печете класическия ябълков пай в предварително загрята фурна на 180 градуса за 30-40 мин....
Превъзходен ябълков пай
Първа стъпка от рецептата за нашия класически ябълков пай е да направим масленото тесто за пай....
Красив ябълков пай
Започваме с тестото. Пресяваме брашното и правим кладенче. Прибавяме яйцата, маслото и захарта. Месим средно твърдо тесто и го разделяме на две части...
Маслен ябълков пай
Печете ябълковия пай в предварително нагрята фурна на 170 градуса до златист цвят.
Готовия пай поръсете с пудра захар....
Диетичен Ябълков Пай
Разбъркваме и намазваме с тази смес с помощта на четка подредените ябълки.
Печем на 180 градуса около 20 минути....
Невидим ябълков пай
Нарязва се на тортени парчета
Източник: Il cucchiaio d`argento
Рецептата се нарича невидим ябълков пай, защото пластовете, които се получават...
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 5
53
41
30
21
10
Дай твоята оценка: