Gotvach.bg»Избрани Колекции»Гулаш Яхния
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
ГулашЗапържете до златисто наситнения лук. Оттеглете от огъня, добавете червения пипер, разбъркайте и прибавете нарязаното на средно малки кубчета месо...
3
Гулаш чорба
Гулаш чорба - съчетание от нежни парчета телешко месо, плътни зеленчуци и ароматни подправки - това е вкусът на удоволствието....
Механджийски гулаш
Готвим ароматния гулаш на тих огън, докато изври течността.
Поднасяме механджийския гулаш топъл с чаша бира или вино....
Дивечов Гулаш
Месото за този апетитен гулаш нарязваме на кубчета и запържваме в дълбока тенджерка....
Гъбен гулаш
Задушаваме гъбения гулаш още 15 минути и отстраняваме от котлона.
Поднасяме в затоплени чинии и поръсваме с прясно смлян черен пипер....
Чорба гулаш
Измийте добре месото и го оставете да ври във водата. Щом заври, посолете и прибавете корените за супа. Оставете да се вари на умерен огън. Нарежете...
Teлешки гулаш
Нарежете телешката плешка на едри хапки и сложете да се запържи в сгорещената мазнина. Щом промени цвета си, извадете телешкото и в същата мазнина...
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: