Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Булгур с медПочистеният и измит булгур се сварява в леко подсолена вода на бавен огън до разпукване на зърната....
Тиква с булгур
Към врящата тиква се добавя булгурът. Оставете ястието да къкри на тих огън до омекване....
Баница с булгурСложете наредената баница с булгур да се пече в предварително загряна на 180 градуса фурна, докато хубаво се зачерви....
1
Сарми с булгур
Нарязаният лук се запържва в олиото. Прибавя се отцеденият булгур и се задушава 2-3 минути. Прибавят се подправките и 1 ч.ч. гореща вода....
Спанак с булгур
Прибавете нарязаните маслини и добавете предварително накиснатия във вода и отцеден булгур. Разбъркайте и долейте 1 ч.ч. вода....
Как да съхраняваме булгур?
За да се произведе булгур, пшеничните зърна се измиват, обелват и след това частично се готвят или се обработват с пара....
Колко време се вари булгур?
Булгурът се кипва, след което булгурът се вари не повече от 15 минути на тих огън....
Пълнени камби с булгур
Пълнят се с плънката от булгур.
Останалия булгур се изсипва в тава. Напълнените камби се нареждат върху булгура в тавата....
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: