Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Готви Дроб Сарма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Готви Дроб Сарма

Как се Готви Дроб Сарма

Открий всички 12 кулинарни идеи за как се готви дроб сарма в Gotvach.bg.
Дроб сарма в мултикукърДроб сарма в мултикукърТова ястие а именно агнешката дроб сарма е ястие, типично за Великден и Гергьовден, когато се хапва агнешко месо....
Дроб сарма с тиквичкаДроб сарма с тиквичка
Когато е готова свинската дроб сарма, приготвяме заливката с млякото и изсипваме отгоре. Печем още за 15 минути нашата пролетна дроб сарма....
Дроб сарма с булоДроб сарма с було
С тази плънка завийте сарми в парчета агнешко було. Подредете ги в подходяща тавичка. Ако ви е останала плънка, добавете и нея....
Дроб сарма с киселецДроб сарма с киселец
Запечете дроб сармата до извирането на течността и докато ястието получи кафеникав загар. Добър апетит с тази дроб сарма с киселец!...
Дроб сарма с гъбиДроб сарма с гъби
2
Агнешките дреболии се варят за около 50-60 минути с 1 ч.л. сол. Нарязват се ситно, а бульонът се прецежда....
Пилешка дроб сарма с гъбиПилешка дроб сарма с гъби
2
Определено ще ви е вкусно с моята пилешка дроб сарма с гъби....
Дроб сарма с шарен оризДроб сарма с шарен ориз
Запичаме дроб сармата на грил реотан. Дроб сармата с шарен ориз е готова....
Дроб Сарма с Агнешки ДреболииДроб Сарма с Агнешки Дреболии
Дроб Сармата с Агнешки Дреболии е готова....
Агнешка дроб сарма в шкембеАгнешка дроб сарма в шкембе
Напълва се с плънката и се зашива дроб сармата, като се оставя незашит отвор....
Дроб Сарма с пресни подправкиДроб Сарма с пресни подправки
Бульонът от дреболиите се прецежда и изсипва направо в тавата, в която ще се готви дроб сармата. В тиган се слага олио да загрее....
Дроб-сарма с пилешки дробчетаДроб-сарма с пилешки дробчета
Залейте дроб сармата и върнете във фурната. Дроб-сармата с пилешки дробчета е готова....
Мързелива дроб сарма в мултикукърМързелива дроб сарма в мултикукър
По желание прехвърляме дроб сармата в тава със заливка и печем във фурна....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: