Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пържен Дроб по Селски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пържен Дроб по Селски

Пържен Дроб по Селски

Разгледай всички 23 кулинарни идеи относно пържен дроб по селски в Gotvach.bg.
Дроб по селски с лютеницаДроб по селски с лютеницаДробът първо се оставя в тенджера със студена вода, за да се изкисне. Нарязва се на средно големи късчета. Лукът се нарязва на едри парчета. В...
Дроб по селскиДроб по селски
Дроб по селски е класическо мезе....
Пържен дроб по лионскиПържен дроб по лионски
Овалваме парчетата черен дроб в брашно и ги поизтръскваме. Загряваме олиото в тиган и разтопяваме в него маслото....
Свински дроб по селскиСвински дроб по селски
10
дробът по селски остане почти само на мазнина....
Агнешки дроб по селскиАгнешки дроб по селски
Сервирайте агнешкия дроб по селски топъл, по желание със салатка! Да ви е сладко!...
Черен дроб по селскиЧерен дроб по селски
После добавете свинския дроб (предварително накиснат в малко прясно мляко и отцеден), нарязан на парчета и оваляни в брашно....
Задушен свински дроб по селскиЗадушен свински дроб по селски
Сваля се от огъня и се поръсва задушеният свински дроб по селски с нарязан пресен магданоз....
Свински черен дроб по селскиСвински черен дроб по селски
4
Гъбите и лука се нарязват, морковите се настъргват на едро и се прибавят към полуготовия черен дроб да се задушат....
Дроб супа по селскиДроб супа по селски
Застройката правим по следния начин: в купичка смесваме жълтъка, млякото и малко брашно, разбъркваме добре, за да е гладка сместа....
Пържен Телешки Дроб по ТурскиПържен Телешки Дроб по Турски
Разтопяваме маслото в по-дълбок тиган. Измиваме черния дроб и го нарязваме на по-малки парченца....
Пържен черен дроб по сръбскиПържен черен дроб по сръбски
Подредете черния дроб в широка чиния и го поръсете с чесън. По желание го поднесете с кисело мляко веднага....
Пържен Дроб (Тава Джигер) по ОдринскиПържен Дроб (Тава Джигер) по Одрински
3
Да ви е сладко с този пържен дроб по Одрински!...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 7
53
41
32
21
10
Дай твоята оценка: