Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шишчета по средиземноморскиМесото се реже на едри кубчета, поръсва се със сол и се напръсква с оцет. Добавя се нарязаният на едро кромид лук, всичко се разбърква и се оставя...
Телешко по провансалски
Лукът, чесънът и морковът се нарязват на ситно. Месото се измива, подсушава се, разрязва се на четири части, посолява се и се поръсва с черен пипер...
Мусака по скандинавски
Обелете картофите и лука, нарежете ги на тънки филии. В намаслена тавичка наредете ред лук, ред картофите.
Посолете и отгоре наредете пържолите...
Карфиол по френски
Сложете карфиола в огнеоупорна тава, сипете внимателно между розичките по малко сос....
Шкембе по далматински
Нарежете свареното шкембе на ивички, още докато е топло. В малка тенджерка сложете маслото, нарязания на ситно чесън и шкембето.
Запържете. Налейте...
Ризото по китайски
В два съда сварете поотделно ориза и месото, предварително нарязано на малки парченца. Нарежете лука на дребно, разбъркайте го с яйцата, посолете...
Спагети по чифликчийски
Каймата се задушава в олиото. Добавят се грахът, нарязаната на ивици шунка, цеденото мляко и солта.
Спагетите се сваряват в подсолена вода и се...
Сирене по родопски
Нарязваме на дребно лука и доматите и ги задушаваме в намазнен съд.
След това слагаме нарязаното на филийки сирене и поръсваме с накълцан магданоз...
Бисквити по рускиРазбийте маслото със захарта до пухкава смес. Прибавете яйцето, какаото, джиджифила, канелата и карамфила. Бъркайте до получаването на гладка смес...
1
Пилета по московски
В гювечета се слага по едно парче пиле. В останалото масло се добавя брашното и се запържва....
Чийзкейк по азиатски
Надробените бисквити се смесват с ядките и разтопеното краве масло. Сместа се разпределя върху дъното на форма и се оставя в хладилник.
Смесват...
Лазаня по болонски
Лукът и чесънът се режат на ситно, морковът на малки кубчета. Запържват се в зехтина до омекване. Прибавят се доматите и виното, бърка се до пълно...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
53
42
32
21
10
Дай твоята оценка: