Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ястия с Свински Дроб

Ястия с Свински Дроб

Прегледай всички 60 подбрани съвети относно ястия с свински дроб в Gotvach.bg.
Печен свински дроб върху лукПечен свински дроб върху лукПодготвеният черен свински дроб се изкисва няколко часа в студена вода заради кръвта....
Маринован свински дроб на тиганМаринован свински дроб на тиган
1
Маринованият свински дроб на тиган е готов....
Задушен свински дроб във фолиоЗадушен свински дроб във фолио
Свинският дроб се измива добре след което се нарязва на дребни кубчета. Залива се с вода и така сменете две три води за да се избистри....
Свински дроб с кромид лукСвински дроб с кромид лук
2
Добавя се нарязаният на парчета дроб. След като е позапържи дробът, се долива водата. Ври до готовност на дроба....
Свински бъбреци, черен дроб и далак във фурнаСвински бъбреци, черен дроб и далак във фурна
Така нарязваме черния дроб и далака. В тава поставяме нарязаните вече дреболии....
Кавърма със свински дроб и осмянкаКавърма със свински дроб и осмянка
Поднесете кавърма със свински дроб и осмянка с чаши, пълни с хубаво червено вино :)...
Свински дроб с праз на фурнаСвински дроб с праз на фурна
В загрята мазнина слагам нарязания свински дроб, разбърквам, докато да побелее....
Паниран свински дроб с ароматни подправкиПаниран свински дроб с ароматни подправки
1
Панираният дроб се вади от мазнината и се поставя върху кухненска хартия, за да се отцеди от мазнината....
Свински дроб с лук на фурнаСвински дроб с лук на фурна
3
Набрашнените парчета черен дроб се потапят в олиото и се подреждат в подходяща тава....
Паниран свински дроб с прясно млякоПаниран свински дроб с прясно мляко
Панираният свински дроб с прясно мляко е готов....
Свински дроб с лук по венецианскиСвински дроб с лук по венециански
Нарежете свинския черен дроб на големи, дебели резени. Измийте ги и подсушете със салфетка....
Свински дроб с вино и зеленчуциСвински дроб с вино и зеленчуци
Почиства се свински дроб от ципи, измива се и нарязваме на средно едри парчета....

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 5
50
43
31
21
10
Дай твоята оценка: