Gotvach.bg»Избрани Колекции»Маринован Козирог
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Маринован Козирог

Маринован Козирог

Прегледай всички 12 избрани предложения за маринован козирог в Gotvach.bg.
Мариновани чушки козирогМариновани чушки козирогОставете маринованите чушки козирог да престоят 1 час, за да се овкусят и консумирайте с мерак....
Апетитка с чушки козирогАпетитка с чушки козирог
Измиваме чушките, нарязваме ги на едри парчета и ги прибавяме към врящите домати. Така всичко заедно оставяме да ври още 15 минути....
Чушки козирог с доматен сосЧушки козирог с доматен сос
Отстраняват се дръжките на чушките, а самите чушки се нарязват на парчета....
Салата от чорбаджийски чушки (козирог)Салата от чорбаджийски чушки (козирог)
Чушките се почистват (може да им се отрежат дръжките, за да не заемат място) и се опърлят (за да не цапаме котлона, може да ги опърлим в тиган с тънко...
Патладжани с кози рогПатладжани с кози рог
В буркани с големина по избор се добавят 1-2 пръста от маринатата, слагат се от патладжаните, няколко козирога и се долива вода....
Маринован чернокопМаринован чернокоп
1
Рецептата е изпробвана и става много вкусна риба. Почистваме си чернокопа. Махаме главите и опашките. Режем го на големи парчета. Ако желаем,...
Маринован пиперМаринован пипер
1
Пускайте по малко чушките в маринатата и ги дръжте, докато променят цвета си....
Маринован паламудМаринован паламуд
2
Почистеният паламуд се измива и се подсушава. Нарязва се на парчета, които се посоляват. От водата, оцета и подправките се възварява марината,...
Маринован карфиолМаринован карфиол
Изчистете карфиола, настържете го и го нарежете на ситно. Варете карфиола за 5 минути. Когато карфиолът се охлади, подредете го в стерилизирани...
Маринован ЗарганМаринован Зарган
Заргана измиваме, като отстраняваме вътрешностите под течаща вода. Отцеждаме и покриваме с морска сол навсякъде. Оставяме така да престои за около...
Маринован джинджифилМаринован джинджифил
Оставете джинджифила да се маринова поне 24 часа. Съхранявайте с бурканче в хладилника....
Маринован панджарМаринован панджар
Почистеното, много добре измито цвекло се сварява до омекване. Обелва се и се нарязва. Нарежда се в буркани. Залива се със загрята до завиране...

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 7
52
42
31
22
10
Дай твоята оценка: