Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Японски шницел от свинско контрафиле - ТонкацуЯпонски шницел от свинско контрафиле - Тонкацу - колкото екзотично, толкова и вкусно ястие от Япония....
Мариновано тофу с ориз по японски
Когато е готово, мариновано тофу с ориз по японски се сервира върху сварен ориз....
Дораяки - японски палачинки с бобена паста
Дораяки или Пържен гонг - японско ястие, направено от две пухкави палачинки, слепени с пастата Анко....
Най-пухкавите японски кифлички в светаОставете най-пухкавите японски кифлички в света да изстинат, преди да ги извадите от формата.
Приятен апетит!...
1
Червена леща по тайландски във фъстъчен сос
Сервира се червена леща по тайландски във фъстъчен сос с ориз или плоски нудли....
Ориз с броколи и кайма по тайландски
Ориз с броколи и кайма по тайландски за почитателите на екзотична кухня.
Нарежете на ситно младия лук. Изстискайте чесъна....
Юфка по китайски
Смесват се таханът, зехтинът, оцетът, соевият сос, чилито и черният пипер.
Полученият сос се разделя на пет части. Юфката се сварява в подсолена...
Китайски подлютен сос
Оставете китайския подлютен сос да ври за 1 минута и добавете малко сол и черен пипер....
Китайски пържен хляб
Разтворете маята в хладката вода с щипка захар. Оставете да втаса и я добавете към пресятото брашно, добавете солта и започнете да замесвате. Месете...
Телешко по китайски
Почистете телешкото от сухожилията и ципите и го нарежете на тънки ивици. Загрейте олио в голям тиган или уок и сложете телешкото да се изпържи, като...
Крилца по китайскиВ голяма купа разбъркайте соевия сос, лимоновия сок, лука и чесъна на прах, стритите дафинови листа заедно с портокаловия сок.
Оваляйте в соса...
2
Макарони по китайскиЗеленчуците се нарязват на дълги пръчици.
В олиото се задушават най - напред морковите, после чушките и лука. Прибавя се и месото на хапки....
1
Рейтинг
4.6
Общо гласували: 9
56
42
31
20
10
Дай твоята оценка: