Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Азиатска Кухня

Азиатска Кухня

Открий всички 100 авторски предложения за азиатска кухня в Gotvach.bg.
Най-пухкавите японски кифлички в светаНай-пухкавите японски кифлички в светаОставете най-пухкавите японски кифлички в света да изстинат, преди да ги извадите от формата. Приятен апетит!...
Дораяки - японски палачинки с бобена пастаДораяки - японски палачинки с бобена паста
Дораяки или Пържен гонг - японско ястие, направено от две пухкави палачинки, слепени с пастата Анко....
Азиатски нудълс с октоподчета и зеленчуциАзиатски нудълс с октоподчета и зеленчуци
Накрая азиатски нудълс с октоподчета и зеленчуци се поръсва с пресен магданоз, нарязан на ситно....
Пилешка супа с нудли по азиатскиПилешка супа с нудли по азиатски
Знаете ли как е "добър апетит" на китайски? ! Звучи: màn màn chī и се изписва просто ей така: 慢慢吃!...
Пиле и зеленчуци с азиатски ароматиПиле и зеленчуци с азиатски аромати
Насладете се на пилешкото и зеленчуци с азиатски аромати....
Нахут със спанак и азиатски подправкиНахут със спанак и азиатски подправки
Задушавате нахута със спанак и азиатски подправки за 5-10 мин до готовност на спанака....
Ориз с броколи и кайма по тайландскиОриз с броколи и кайма по тайландски
Ориз с броколи и кайма по тайландски за почитателите на екзотична кухня. Нарежете на ситно младия лук. Изстискайте чесъна....
Червена леща по тайландски във фъстъчен сосЧервена леща по тайландски във фъстъчен сос
Сервира се червена леща по тайландски във фъстъчен сос с ориз или плоски нудли....
Любими китайски спагетиЛюбими китайски спагети
Любимите китайски спагети са готови! Източник: Lubka Savova - Кулинарна мрежа...
Китайски хлебчета МантуКитайски хлебчета Манту
Как да приготвим китайски хлебчета манту в Инстант пот?...
Ориз по китайскиОриз по китайски
8
Разбърква се добре и се сваля от огъня оризът по китайски. Разгледайте и рецептите ни за пилешко по китайски....
Лесен китайски оризЛесен китайски ориз
Лесният китайски ориз е готов....

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 9
56
42
31
20
10
Дай твоята оценка: