Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Азиатска Кухня

Азиатска Кухня

Открий всички 100 авторски предложения за азиатска кухня в Gotvach.bg.
Японски шницел от свинско контрафиле - ТонкацуЯпонски шницел от свинско контрафиле - ТонкацуЯпонски шницел от свинско контрафиле - Тонкацу - колкото екзотично, толкова и вкусно ястие от Япония....
Мариновано тофу с ориз по японскиМариновано тофу с ориз по японски
Когато е готово, мариновано тофу с ориз по японски се сервира върху сварен ориз....
Дораяки - японски палачинки с бобена пастаДораяки - японски палачинки с бобена паста
Дораяки или Пържен гонг - японско ястие, направено от две пухкави палачинки, слепени с пастата Анко....
Най-пухкавите японски кифлички в светаНай-пухкавите японски кифлички в света
1
Оставете най-пухкавите японски кифлички в света да изстинат, преди да ги извадите от формата. Приятен апетит!...
Червена леща по тайландски във фъстъчен сосЧервена леща по тайландски във фъстъчен сос
Сервира се червена леща по тайландски във фъстъчен сос с ориз или плоски нудли....
Ориз с броколи и кайма по тайландскиОриз с броколи и кайма по тайландски
Ориз с броколи и кайма по тайландски за почитателите на екзотична кухня. Нарежете на ситно младия лук. Изстискайте чесъна....
Юфка по китайскиЮфка по китайски
Смесват се таханът, зехтинът, оцетът, соевият сос, чилито и черният пипер. Полученият сос се разделя на пет части. Юфката се сварява в подсолена...
Китайски подлютен сосКитайски подлютен сос
Оставете китайския подлютен сос да ври за 1 минута и добавете малко сол и черен пипер....
Китайски пържен хлябКитайски пържен хляб
Разтворете маята в хладката вода с щипка захар. Оставете да втаса и я добавете към пресятото брашно, добавете солта и започнете да замесвате. Месете...
Телешко по китайскиТелешко по китайски
Почистете телешкото от сухожилията и ципите и го нарежете на тънки ивици. Загрейте олио в голям тиган или уок и сложете телешкото да се изпържи, като...
Крилца по китайскиКрилца по китайски
2
В голяма купа разбъркайте соевия сос, лимоновия сок, лука и чесъна на прах, стритите дафинови листа заедно с портокаловия сок. Оваляйте в соса...
Макарони по китайскиМакарони по китайски
1
Зеленчуците се нарязват на дълги пръчици. В олиото се задушават най - напред морковите, после чушките и лука. Прибавя се и месото на хапки....

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 9
56
42
31
20
10
Дай твоята оценка: