Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Специалитет по китайскиНарежете месото на тънки пържолки, след което всяка нарежете на тънки ивички.
Чесъна и джинджифила нарежете на дребно, лука на полумесеци, а двата...
Телешко по китайски
Почистете телешкото от сухожилията и ципите и го нарежете на тънки ивици. Загрейте олио в голям тиган или уок и сложете телешкото да се изпържи, като...
Китайски пролетни рулца
Загрейте мазнина в тиган. Накълцайте пилешкото на възможно най-ситни парченца и го сложете да се запържи заедно с морковите и фино настърганото зеле...
Макарони по китайскиЗеленчуците се нарязват на дълги пръчици.
В олиото се задушават най - напред морковите, после чушките и лука. Прибавя се и месото на хапки....
1
Пиле по китайскиПиле по китайски се поднася, като в чиния сложите канапе от зеленчуците, а отгоре полеете със соса с пилешкото....
1
Китайски пържен хляб
Разтворете маята в хладката вода с щипка захар. Оставете да втаса и я добавете към пресятото брашно, добавете солта и започнете да замесвате. Месете...
Зеленчуци по китайски
Нарязват се зеленчуците на тънки дълги ивички.
В дълбок тиган се слага малко олио, запържва се първо морковите за 1 мин , после праза, след това...
Кюфтенца по китайскиОмесете каймата със сол, черен пипер, кориандър и карамфил на вкус. Оваляйте малки кюфтенца и сложете да се изпържат в сгорещена мазнина в тиган....
2
Китайски питки – ЛаобинБрашното се изсипва на купчинка и към него лъжичка по лъжичка се прибавя горещата вода. Замесва се жилаво тесто, което се покрива със салфетка и се...
1
Китайски палачинки Хойсин
В купа смесете хойсин соса, нарязаните чесън, джинджифил, соев сос, сусамово олио и подправките.
Добавете пилешките бутчета без кожа, оваляйте...
Юфка по китайски
Смесват се таханът, зехтинът, оцетът, соевият сос, чилито и черният пипер.
Полученият сос се разделя на пет части. Юфката се сварява в подсолена...
Рейтинг
4.6
Общо гласували: 9
56
42
31
20
10
Дай твоята оценка: